Dacian Cioloș face precizări: lui i-a răspuns Klaus Iohannis la telefon, lui Dan Barna nu

1 lună in urmă 22

Klaus Iohannis și Dacian Cioloș Klaus Iohannis și Dacian Cioloș

Copreședintele USR PLUS Dacian Cioloș a confirmat că atât el, cât și Dan Barna, au încercat să discute cu președintele Klaus Iohannis despre criza guvernamentală și disputa cu premierul. Cioloș a afirmat că lui i-a răspuns șeful statului, dar i-a transmis că discuția trebuia să aibă loc înainte de declanșarea ostilităților, dar lui Barna nu i-a răspuns.

VINERI, 03 SEPTEMBRIE 2021, 22:54

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

„I-am trimis un mesaj prin care l-am rugat să ne întâlnim și a spus că era bine să ne fi întâlnit înainte de a se declanșa criza. Eu știu că înainte, în ziua în care a apărut această situație, dimineața am convenit cu Dan Barna să-l contacteze și să încercăm să să avem o discuție cu președintele și înțeleg că nu primise răspuns”, a afirmat Cioloș, la un post TV.

„Evident că medierea președintelui e binevenită în orice moment. Acum am depus moțiunea de cenzură. Noi am fi vrut să discutăm înainte de asta, să vedem formula prin care putem merge înainte cu un alt premier, pentru că Florin Cîțu nu mai prezintă încredere pentru noi”, a mai precizat Cioloș. 

Cu toate acestea, copreședintele USR Plus a afirmat că e convins de faptul că șeful statului este interesat și înceracă să pună căpăt conflictui politic.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă