Dacian Ciolos, despre "capusarii de profesie" de la metrou: "Un pesedist harsait in mulgerea resurselor publice"

3 săptămâni in urmă 2

"Metroul este al bucurestenilor, nu al unor capusari de profesie, care compromit ideea de sindicat si care se folosesc de angajatii muncitori si cinstiti ai Metrorex pentru a-si crea avantaje personale", spune copresedintele USR-PLUS Dacian Ciolos facand referire la protestul de la metrou, care a bulversat circulatia din Capitala.

Ciolos spune ca singurul motiv pentru care metroul nu functioneaza este "pentru ca ministrul Catalin Drula s-a apucat sa faca curatenie la Metrorex".

"Sa fie clar, metroul din Bucuresti s-a oprit azi dintr-un singur motiv: pentru ca ministrul Catalin Drula s-a apucat sa faca curatenie la Metrorex, sa taie conductele de facut bani si retele de interese care fac ca o companie publica ce isi acopera singura abia 30% din cheltuieli sa dea mai mult de jumatate din sursele ei de venit catre o companie privata controlata de caracatita pesedista.

Domnul Radoi, pesedist harsait in mulgerea resurselor publice, si cativa asa-zisi sindicalisti si-au facut o conducere a metroului paralela cu cea oficiala si controleaza banii companiei. Si-au subordonat, de ani buni, o organizatie sindicala, o controleaza si o manipuleaza politic si, de fapt, fac orice pentru a-si proteja interesele folosind angajatii Metrorex ca instrument de presiune pentru propriile beneficii.

Dincolo de acest personaj care nu mai are nimic de-a face cu sindicalismul, e pacat ca se compromite ideea de sindicat, care ar trebui sa reprezinte interesele angajatilor si nu interesele unuia care isi consolideaza propria putere", a scris Ciolos pe Facebook.


Citeste si:

Noile restrictii luate in calcul: Circulatia pana la ora 20. Magazinele se inchid la 18, daca incidenta depaseste 7,5 la mieHarta interactiva a centrelor de vaccinare, in functie de tipul de vaccin. Cum poti vedea locurile disponibile si cat de mare e lista de asteptareCine sunt falsii stomatologi care au traumatizat oameni. Femeia nu are drept de practica, iar sotul sau este absolvent de opt claseCardurile de criptomonede, valuta virtuala buna in toata lumeaVIDEO Golul lui Andrei Ciobanu de la Euro face inconjurul lumii. "Ma bucur ca ii am profesori pe Hagi si pe Mutu"
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă