Dacian Cioloș confirmă că "oamenii lui" din PNL sunt Boc și Bolojan, nu Cîțu

1 săptămână in urmă 14

MARŢI, 12 OCTOMBRIE 2021, 21:15

SURSĂ: realitatea.net

AUTOR: REALITATEA.NET

”Eu cu Emil Boc mă văd de fiecare dată când merg la Cluj, am făcut din asta o tradiție. Ne știm de multă vreme. Cu Ilie Bolojan nu am mai discutat de ceva vreme. Sunt discuții amicale, fie că avem o problemă politică de rezolvat sau nu. Discutăm în calitate de cunoscuți, de prieteni, aș îndrăzni să spun”, a declarat Dacian Cioloș, marți seară, la un post TV.

Tot marți, jurnalistul clujean Liviu Alexa a dezvăluit, la Culisele Statului Paralel, că la Cluj ar fi avut deja loc o întâlnire între Virgil Ardelean, rudă a lui Dacian Cioloș și fost șef al Direcției Generale de Informații și Protecție Internă a Armatei, cu Emil Boc și, posibil, Ioan Rus.  

Acesta a mai pomenit și de o posibilă susține a lui Dacian Cioloș de către liberii bihoreni ai lui Ilie Bolojan.  

Pe de altă parte, Dacian Cioloș a declarat marți seară că se așteaptă „la orice” de la discuția cu Florin Cîțu și Kelemen Hunor, pe tema refacerii majoritati guvernamentale. Liderul USR Plus a afirmat că  e mai bine să știe din timp dacă foștii aliați mai vor sau nu să continue împreună.

Tot marți, preşedintele UDMR Kelemen Hunor a afirmat că refacerea coaliţiei de guvernare "este posibilă numai dacă toţi care au fost prezenţi la negocierile din decembrie anul trecut vor face parte din aceasta, adică PNL, UDMR şi grupul minorităţilor naţionale".

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă