Dacian Cioloș, atac la Gabriela Firea pe tema "testelor pentru dezbatere" : Nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea "ați luat șpagă?“

5 luni in urmă 24

Europarlamentarul Dacian Cioloș i-a răspuns primarului general al Capitalei Gabriela Firea care a declarat că ar participa la dezbateri cu contracandidații la alegeri dacă aceștia vor prezenta public teste „covid și antidrog la zi”. „Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea „ați luat șpagă?“ înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei?”, scrie Cioloș.

„Înțeleg că doamna Firea și-a permis să-i ceară lui Nicușor Dan un test antidrog ca să accepte o dezbatere despre București. Doamnă Firea, nu vreți dumneavoastră să faceți un test poligraf cu întrebarea „ați luat șpagă?“ înainte de orice discuție despre viitorul Capitalei?”, a publicat europarlamentarul USR-PLUS pe Facebook.

”Cu toata dragostea particip la toate dezbaterile dacă onor contracandidații mei prezintă public testele covid și antidrog la zi! Trebuie să dovedim sănătate și luciditate, da?”, a scris Firea sâmbătă pe Facebook.

Imediat, în replică, candidatul Traian Băsescu a spus că ”a alergat îndată la laboratoare” și și-a făcut analizele solicitate de ”impostoarea coruptă”, și că acestea sunt negative.

”În aceste condiţii eu vă propun public o dezbatere în doi, iar dacă Nicuşor Dan vrea să vină este cu atât mai bine pentru electorat”, a scris Băsescu pe Facebook.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă