Dacian Cioloș: „Am încercat să discutam cu domnul președinte, dar nu am reușit”

1 lună in urmă 15

Dacian Cioloș, co-președintele USR PLUS, a declarat, vineri seara, într-o intervenție la Digi24 că atât el cât și Dan Barna au încercat să ia legătura cu președintele Klaus Iohannis în momentul în care s-a declanșat criza în coaliția de guvernare, dar nu au reușit să vorbească cu el.

„Nu am discutat cu președintele. Am încercat să discutăm, dar nu s-a putut. I-am trimis un mesaj în care l-am reguta să ne întâlnim în care ne-a spus că era bine să ne fi întâlnit înainte de a se declanșa criza. Eu știu că în ziua în care a apărut această situație dimineața am convenit cu colegul Dan Barna să-l contacteze și să încercăm să avem o discuție cu președintele și înțeleg că nu a primit niciun răspuns”, a declarat Dacian Ciolo, vineri seara, într-o intervenție la Digi24.

Întrebat dacă președintele ar trebui să medieze conflictul din coaliția de guvernare, Cioloș a răspuns:

„Evident că este binevenită. Noi am depus moțiunea de cenzură, noi am fi vrut să discutăm înainte de asta să vedem formula prin care putem merge înainte cu un alt premier pentru că din păcate Florin Cîțu nu mai prezintă încredere pentru noi”, a mai precizat Dacian Cioloș.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă