Dacia Spring, la căutare în Europa: Peste 9.300 de precomenzi

1 lună in urmă 8

Primul model electric al producătorului autohton Dacia a înregistrat peste 9.300 de precomenzi în trei săptămâni de când a ieșit pe piețele europene, scrie economica.net.

Modelul Spring a avut un „un succes imediat în cele cinci țări care au deschis precomenzile în prima zi a primăverii: România, Franța, Germania, Italia și Spania”, arată un comunicat al Dacia.

Ca și în România, acolo unde numărul precomenzilor depășise, conform lui Mihai Bordeanu, directorul mărcii, 6.000 de unități încă de la finalul lui martie, în unele țări, unde „plinul de precomenzi” a fost deja atins, au fost deschise liste de așteptare pentru clienții care doresc să intre în posesia unei Dacia Spring.

În această lună lista țărilor care pot deschide cataloage de precomenzi pentru Dacia Spring se extinde cu Austria, Belgia, Danemarca, Elveția, Luxemburg, Olanda și Portugalia.

Dacia Spring va putea fi achiziţionată de clienţii din România prin intermediul programului RABLA Plus. Cum prin acesta se oferă bonus de 45.000 de lei (9.220 de euro) pentru modelele electrice, rezultă că modelele electrice ale Dacia vor putea fi achiziționate sub 10.000 de euro.

Primele livrări sunt programate în cursul lunii septembrie 2021.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă