Dacia recheamă în service 10.000 de modele Sandero. Problemele descoperite prezintă risc mare de incendiu!

1 lună in urmă 29

Dacia recheamă în service 10.000 de modele Sandero. Dacia Sandero face obiectul unei acțiuni de rechemare în service din cauza unei posibile defecțiuni la sistemul de injecție al motorului pe benzină aspirat 1.0 litri SCe de 65 CP. Este vorba despre noua generație a hatchback-ului lansat de producătorul de la Mioveni.

Dacia recheamă în service 10.000 de modele Sandero

Acțiunea vizează aproximativ 10.000 de unități care au fost comercializate pe piețele europene după lansarea oficială din urmă cu mai bine de un an. Dintre acestea, 1.366 de unități aparțin unor proprietari români, iar în cazul acestora s-a și demarat procesul de remediere. Cele mai multe Sandero cu probleme se regăsesc în Franța, aproape 2.000, scrie Profit.

Dacia Sandero și Logan, rezultate slabe la testele EuroNCAP, doar 2 stele: „Nu oferă asistență la schimbarea benzii”

Constructorul din Mioveni a anunțat că modelele vizate prezintă o problemă la nivelul conductei de alimentare cu benzină. Dacă această conductă nu este fixată bine, se poate desprinde provocând scurgeri de combustibil în compartimentul motor, iar defecțiunea prezintă un risc mare de incendiu! Potrivit reprezentanților Dacia, procedura de remediere a defecțiunii la sistemul de injecție constă într-o intervenție ce durează cel mult o oră și implică o verificare a conductei de înaltă presiune.

Mai multe detalii, AICI.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă