Dacia Jogger, vedeta Salonului Auto din Germania

1 lună in urmă 41

Noul SUV Dacia este în centrul atenţiei la cel mai mare eveniment auto organizat în Germania de la începutul pandemiei

Noul SUV Dacia este în centrul atenţiei la cel mai mare eveniment auto organizat în Germania de la începutul pandemiei

Dacia Jogger este prezentat ca un model destinat mai ales familiilor. Şi care, din 2023, va fi de asemenea în varianta hibrid. Astfel, Jogger urmează să fie primul model Dacia care va avea această tehnologie, dar şi cel mai accesibil vehicul de familie hibrid cu 7 locuri de pe piaţă.

Salonul auto de la Munchen confirmă încă odată că maşinile cât mai puţin poluante sunt viitorul. Deşi, tot mai mulţi producători din industria auto se confruntă cu lipsa semiconductorilor și a chipurilor. O problemă care a dus deja la întreruperea producţiei Dacia, iar la Ford - tot din aceeaşi cauză - se lucrează la capacitate redusă.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.

Top știri

„Am încercat să îl opresc, dar nu am putut”. Adolescentă lipsită de putere, violată în largul mării, la doi paşi de plaja plină de turişti, în Marea Britanie

1

Adolescentă de 15 ani a fost violată în faţa a mii de oameni, fără ca nimeni să îşi dea seama de acest incident. Agresorul a abuzat sexual tânăra, în largul mării, în apropierea unei plaje pline ochi din Bournemouth, Marea Britanie.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă