”Dacă veneam fresh, gelat, fardat, probabil m-aș fi odihnit!” Marius Șumudică, epuizat de programul infernal al celor de la CFR

2 luni in urmă 50

  • Liga 2: U Cluj – Unirea Constanța, joi, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 2: Hermannstadt - Poli Iași, joi, 18:30, Digi Sport 1

CFR Cluj va întâlni Farul Constanța în etapa a cincea din Liga 1, iar partida va putea fi urmărită, vineri, de la 21:30, ÎN DIRECT, pe Digi Sport 1.

Marius Șumudică: ”Pentru mine este un play-off de Champions League!”

Antrenorul ardelenilor este convins că îl va aștepta un meci foarte greu cu Steaua Roșie Belgrad, în play-off-ul Europa League. Șumudică consideră că este un play-off de Champions League, având în vedere calitatea echipei adverse.

Ne așteaptă infernul! Nu cred că îl putem un play-off de Europa League. Pentru mine este un play-off de Champions League în condițiile în care întâlnim Steaua Roșie. Steaua Roșie, în ultimii doi ani, a fost în grupele Champions League, Steaua Roșie i-a chinuit pe Milan până în minutul 90. E o echipă cu zece internaționali, o echipă foarte puternică, la fel ca Young Boys. O să vedeți unde va ajunge Young Boys. Iar Steaua Roșie este o echipă de Champions League. Ce putem spune.

Trebuie să ne pregătim, să nu mergem cu capul plecat, să dăm tot ce e mai bun. Dacă ne vom ridica la nivelul lor, vom pune și noi probleme”, a declarat Marius Șumudică la conferința de presă premergătoare partidei cu Farul Constanța.

Șumudică a recunoscut în stilul său caracteristic că eliminarea din Champions League și programul încărcat l-au epuizat. Cu toate acestea, tehnicianul spune că va rămâne la fel de concentrat și va încerca să obțină rezultate cât mai bune.

Dacă sunt obosit înseamnă că nu m-am odihnit. Dacă veneam fresh, fardat, gelat, probabil m-aș fi odihnit. Nu, nu am reușit să mă odihnesc. Asta nu înseamnă că nu voi fi concentrat și nu voi fi același Șumudică. Totuși, am realizat ceva aici și mă gândesc la câțiva jucători.

Petrila crește de la zi la zi, are trei goluri marcate și care sper ca mâine să joace bune, Manea care a jucat foarte bine și sunt foarte mulțumit de el. Sunt și nemulțumit de unii jucători care trebuie să se trezească și să înțeleagă că trebuie să dea mai mult pentru că pot”, a mai spus Șumudică.

Etichete: liga 1 , cfr cluj , marius sumudica
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă