„Dacă nu era DDB, azi nu eram aici!” Mario Nicolae, răspuns clar după criticile lui Ionel Dănciulescu + Ce spune despre noul record al fanilor

2 luni in urmă 1

Mario Nicolae a declarat înaintea derby-ului cu FCSB că trofeu Cupei României este un obiectiv al lui Dinamo. Managerul sportiv din Ștefan cel Mare are și un răspuns pentru Ionel Dănciulescu, după ce a fost criticat de fostul mare atacant al echipei.

Mario Nicolae a fost atacat de Ionel Dănciulescu. Fostul mare atacant și oficial din Ștefan cel Mare a spus, fără a pronunța numele actualului manager al lui Dinamo, că din cauza unor astfel de oameni au dispărut echipe de tradiție ale României.

Dinamo primește vizita celor de la FCSB, iar roș-albii încearcă să își ia revanșa după eșecul din Liga 1, 0-1.

Mario Nicolae, răspuns clar după criticile lui Ionel Dănciulescu + Ce spune despre derby-ul cu FCSB

„Atâta timp cât putem să ajutăm, o fac cu mare drag. Sperăm, ne dorim foarte mult, avem nevoie de un trofeu pentru fanii minunați și ce înseamnă DDB.

Ar fi frumos ca la finalul acestui an să putem ridica Cupa României, un trofeu care ne lipsește de foarte mulți ani.

FCSB are un lot foarte bun și dacă nu au aliniat cel mai bun 11, nu înseamnă că… va fi un meci foarte greu, dificil, cu încărcătură specială. Dacă este un meci de Cupă, va fi o încărcătura mult mai mare.

Este incredibil ce fac cei de la DDB. Dacă nu era DDB, eu azi nu eram aici și nu este o vorbă foarte mare. Da, au reușit și azi și sparg recorduri peste recorduri. Toți acești bani sunt foarte utili și vitali.

Zi de zi cei de la DDB plătesc tot felul de datorii, care au ajuns la termen. Încercăm să ajungem la un echilibru, ca să fie liniște la echipă.

Nu a fost ușor să îi convingem pe cei doi, încă sunt jucători care vor să joace pentru Dinamo. Jonathan Morsay este un jucător foarte interesant. Aveam nevoie atât de portar cât și de jucători ofensivi.

De când am venit la clubul Dinamo, am încercat sa echilibrez clubul.

E normal ca atunci când ești director sportiv, dacă ne uităm ce înseamnă director sportiv în străinatate, e clar că trebuie să îți asumi și criticile. Nu am ce să le spun celor care mă critică. Cu atât mai mult lui Ionel Dănciulescu, pe care îl respect foarte mult.

Nu aș avea ce să spun eu unor oameni care au scris istorie pentru Dinamo. Ionel Dănciulescu, Augustin, Mulțescu.

Cei de la DDB au un plan foarte bine pus la punct și fiecare om din club va fi plătit. Sunt anumiți pași care se fac, DDB încearcă foarte mult, dar datoriile sunt mari și sunt niște pași care trebuie făcuți. Toată lumea o să își primească toate restanțele.”, a declarat Mario Nicolae la Digi Sport.

55 de mii de bilete virtuale au vândut cei de la DDB, record obținut pentru al treilea meci consecutiv.

The post „Dacă nu era DDB, azi nu eram aici!” Mario Nicolae, răspuns clar după criticile lui Ionel Dănciulescu + Ce spune despre noul record al fanilor appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă