"Dacă aveam un antrenor ca el, îl rugam pe președinte să-l dea afară!" Antonio Conte, pus la zid de un fost internațional

4 săptămâni in urmă 22

  • Liga 1: Poli Iași - Hermannstadt, luni, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Viitorul - Gaz Metan, luni, 20:30, Digi Sport 1

Fost jucător la AS Roma, Real Madrid, AC Milan sau Inter, Antonio Cassano este unul dintre fotbaliștii despre care se spune că nu și-a atins potențialul maxim din cauza vieții extrasportive. După retragerea din activitate, fostul atacant italian a surprins deseori prin declarațiile sale tăioase, care aveau drept țintă oameni de fotbal din Peninsulă și nu numai.

Antonio Cassano: "Conte parchează autobuzul. Dacă aveam un antrenor ca el, mă duceam la președintele clubului și-l rugam să-l demită"

De această dată, Cassano l-a luat în vizor pe Antonio Conte, antrenorul lui Inter. Fostul internațional italian a criticat vehement stilul de joc impus de antrenorul de 51 de ani la liderul din Serie A. Antonio Cassano susține că în cazul în care ar fi fost pregătit de un "astfel de tehnician", i-ar fi cerut imediat conducerii să-l demită.

"Inter va câștiga campionatul doar pentru că singurul mod în care ar mai putea să piardă titlul ar fi să-l arunce pe fereastră, dar trebuie să o zic cu regret în suflet: joacă un fotbal foarte urât. Și în privința transferurilor, cine să vină? Conte nu vrea campioni adevărați.

Ajax juca cu trei oameni pe linia de fund sub comanda lui Louis van Gaal, dar Conte folosește sistemul 5-3-2, cu toți jucătorii în spatele mingii, apărând o diferență de un gol. Parchează autobuzul și nu poți trece. Acest fotbal îmi dă fiori, e oribil.

Dacă aveam un antrenor ca el, mă duceam la președintele clubului și-l rugam să-l dea afară", a spus răspicat Antonio Cassano, potrivit Gazzetta dello Sport.

Cu opt runde înainte de finalul sezonului din Serie A, Inter conduce detașat clasamentul, cu 11 puncte peste AC Milan și 12 peste campioana en-titre Juventus. Dacă va reușit să cucerească "Scudetto", Antonio Conte va ajunge la patru trofee de campion al Italiei, după cele trei obținute în sezoanele 2011/2012, 2012/2013 și 2013/2014, cu "Bătrâna Doamnă".

  • Antonio Cassano a cucerit două titluri de campion: unul în Serie A, cu AC Milan, și unul în La Liga, cu Real Madrid
  • 39 de selecții și 10 goluri a reușit Cassano la naționala Italiei
  • 39 de jocuri, 9 reușite și 15 assist-uri a bifat fostul atacant în tricoul lui Inter
Etichete: inter , scudetto , antonio conte , antonio cassano
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă