”Dacă am fi egalat, ar fi fost nedrept!” Laszlo Balint, dezamăgit după meciul cu FC Botoșani

2 luni in urmă 25

  • Liga 1: CS Mioveni - CFR Cluj, vineri, 21:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Academica Clinceni - U Craiova 1948, sâmbătă 18:30, Digi Sport 1

Tehnicianul arădenilor este dezamăgit de felul în care s-au prezentat elevii săi în meciul cu moldovenii și consideră că înfrângerea este total meritată.

Laszlo Balint, dezamăgit după meciul cu FC Botoșani: ”La cum ne-am prezentat, nu putem să emitem pretenții!”

Ioan Hora a reușit să marcheze pe finalul partidei și a redus din diferența de scor, dar acest lucru nu a fost suficient. Antrenorul de la UTA Arad a declarat că, dacă ar fi fost forțată o remiză, aceasta nu ar fi fost meritată.

Felicitări celor de la FC Botoșani. La modul cum ne-am prezentat nu putem să emitem pretenții. Prea multe greșeli. Le-am dat spații și nu ar fi trebuit. E o lecție pentru noi. O diferență un pic cam mare față de ce am arătat în primele trei etape. Ne așteaptă un meci dificil și trebuie să ne îmbunătățim jocul. Este important să identific cauzele pentru care ne-am prezentat așa. Avem câteva indicii. Avem jucători de calitate și au arătat ce pot. Pentru mine e un semn de îngrijorare modul în care ne-am prezentat.

Antal e un jucător important pentru noi. Atât el, cât și Hora. Hora a și marcat. Prea puțin. Acel forcing din final, dacă am fi reușit să egalăm, ar fi fost un rezultat nedrept. Am arătat momente bune, cel puțin în primele trei etape. Azi am arătat și momente în care am fost vulnerabili”, a declarat Laszlo Balint la finalul partidei.

VIDEO Rezumatul partidei FC Botoșani - UTA Arad

Etichete: liga 1 , fc botosani , uta arad , laszlo balint
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă