”Dacă ai băgat în tine substanțe, nu ai cum să scapi!” Craiova cere teste de sânge la mai multe meciuri din playoff

1 lună in urmă 11

Champions League: Manchester City - Borussia Dortmund, marți, 22:00, Digi Sport 2

Champions League: Real Madrid - Liverpool, marți, 22:00, Digi Sport 1

Oltenii au solicitat control antidoping înaintea derby-ului cu FCSB, dar cu o analiză suplimentară - a fost pentru prima dată în ultimii ani când o echipă a cerut și teste de sânge în timpul competiției.

”Vedem ce va ieși la testul antidoping, la sânge nu ai cum să schimbi. Dacă ai băgat în tine niște substanțe, nu ai cum să scapi. Și vom cere și în playoff, la cel puțin 30% dintre meciuri.

Dacă ești cinstit, nu e nicio armă psihologică, nu e nicio lovitură sub centură”, a declarat Sorin Cârțu într-o intrevenție la emisiunea Fotbal Club.

Sorin Cârțu: ”Suntem echipa cea mai în formă

Președintele grupării din Bănie regretă încă faptul că nu a putut învinge pe FCSB, deși a dominat meciul și a vut un penalty ratat.  

”Cred că suntem echipa cea mai în formă, arătăm bine, cu FCSB a fost rezultat nemeritat, meritam mai mult.

Avem un joc mai organizat, mai combinativ, mai pe poartă, mai vertical. Trebuia să câștigăm cu FCSB, aveam niște antecedente, ei de câte ori ne-au prins ne-au ars, a fost mult ghinion.

Îl știam pe Andrei Vlad, a fost dorința lui, a fost presiunea părinților, a fost o reticență față de Craiova. În vara lui 2015 l-am luat în pregătire, eram antrenor acolo, era al treilea portar”, a spus Cârțu.

Etichete: sorin cartu , teste antidoping , andrei vlad , fcsb-universitatea craiova
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă