”Dă tricoul jos și pleacă! Pe ei trebuie să-i intereseze trofeele, nu pe Gigi Becali”. Fanii FCSB-ului, revoltați!

4 săptămâni in urmă 12

  • Liga 1: UTA Arad - Viitorul, vineri, 17:30, Digi Sport 1

  • Liga 1: Astra - Dinamo, vineri, 20:30, Digi Sport 1

Gheorghe Mustață, liderul galeriei, a dat de pământ cu jucătorii și a spus că aceștia pot repara situația doar dacă vor câștiga titlul la finalul acestui sezon.

"Când cineva ajunge la Steaua, trebuie să și arate că merită să joace. Sunt plățiți la zi, au condiții extraordinare. Când ai tot ce vrei și nu te dăruiești, nu mai înțeleg nimic.

Dacă nu vrei să te dăruiești pentru Steaua, da tricoul jos și pleacă!

Dacă te bagă Gigi Becali să joci tu trebuie să arăți că meriți să fi pe teren mai mult. Da-ți viață pe teren. Astăzi, jocul a fost execrabil. Am lăsat Cupa, acum lăsăm și Supercupa, dar ferească Dumnezeu să nu luăm titlul. De acum, ei trebuie să arate că joacă 10 finale”, a spus Mustață.

Fanii FCSB-ului, revoltați! Mustață: ”Ziceai că e o echipă din Liga a 23-a cu CFR Cluj!”

Suporterii liderului din Liga 1 sunt nemulțumiți de atitudinea fotbaliștilor, inclusiv a celor care au jucat în prima repriză.

”Să realizeze că ei joacă și pentru suporterii care fac multe sacrificii pentru ei. De multe ori ne certăm cu familiile pentru ei. Dacă ei cred că toate acestea nu contează, se înșală amarnic. Să nu creadă cineva dintre ei că la Steaua timpul trece, leafa merge.

În această seară ziceai că vedem o echipa din liga a 23-a contra CFR. Alții se plâng de bani, iar ei… Nu-mi venea să cred ce văd. Nu e corect că jucător să te porți așa, să nu ai pic de dorință, să nu te dăruieșți, să nu tremure carnea pe ține când îmbraci acel tricou.

Nu pe Gigi Becali trebuie să-l intereseze trofeele, pe ei, că jucători, trebuie să-i intereseze. Că de aia se fac fotbaliști. Să câștige cupe!”, a mai spus liderul celor de la Peluza Nord.

Mesaj pentru jucătorii de la FCSB din partea ultrașilor: ”Vine și momentul când ne întoarcem în tribune!”

Într-un final, Mustață le-a transmis un mesaj clar jucătorilor.

”La câte eforturi facem, merităm și noi să fim răsplătiți. Să nu creadă că pot profita pentru că sunt meciuri fără spectatori.

Vine și momentul când ne întoarcem în tribune. Noi vom susține echipa, indiferent cine a fost astăzi pe teren, dar vrem să vedem fotbaliști devotați culorilor", și-a încheiat tirada Mustață, la Radio Sport 1.

Etichete: gheorghe mustata , suporteri fcsb , cfr cluj fcsb live video , fcsb supercupa
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă