Dă FCSB toată Liga 1 peste cap? Bucureștenii se pregătesc de 14 zile de carantină: ”Guvernul a spus că nu există o derogare!”

1 lună in urmă 42

La Liga: Sevilla - Real Sociedad, sâmbătă, 15:00, Digi Sport 1

La Liga: Granada - Barcelona, sâmbătă, 19:30, Digi Sport 1

Conform reglementărilor, bucureștenii ar trebui să intre într-o carantină de 14 zile la revenirea din Antalya

Justin Ștefan: ”Guvernul a spus că nu există o derogare!”

Galerie Foto

Potrivit lui Justin Ștefan, secretarul general al LPFFCSB ar avea nevoie de o derogare din partea instituțiilor statului pentru a scăpa de perioada de carantină. 

”LPF nu are atribuție în acordarea derogării. FCSB susține că și-a luat toate măsurile pentru a obține o derogare. Sunt convins că au făcut-o, ca să nu producă dificultăți competiției și calendarului”, a declarat acesta, la Fotbal Club.

Totodată, Ștefan a recunoscut că Guvernul României nu le-a dat derogare celor de la FCSB”Guvernul a spus că nu există o derogare, dar nu că nu va da una. O decizie se va lua la aeroport. Vedem mai departe ce se întâmplă”, a adăugat secretarul general al LPF.

FCSB ar putea da Liga 1 peste cap

Acesta a mai precizat că, în cazul în care formația lui Gigi Becali va fi obligată să stea izolată 14 zile, calendarul se va da peste cap. 

”Sper să nu ajungem acolo. Sunt sigur că cei de la FCSB sunt profesioniști. Există posibilitatea de amânare, dar vom intra peste meciurile din cupele europene, ceea ce nu vrea nimeni. E voie să joci, dar trebuie să termini cu 30 de minute înainte de partidele europene”, a explicat Justin Ștefan.

FCSB va reveni în țară joia viitoare, pe 14 ianuarie, iar a doua zi, vineri, 15 ianuarie, va juca în etapa a 16-a, prima a returului, contra celor de la Astra, de la ora 20:00, ÎN DIRECT la Digi Sport 1.

Etichete: justin stefan , fcsb turcia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă