D'Aversa a vorbit despre Man și Mihăilă după înfrângerea cu Inter + Conte, impresionat de Parma

1 lună in urmă 2

Liga 1: Sepsi Sf. Gheorghe - Chindia Târgoviște, vineri, 17:30, Digi Sport 1

Liga 1: Viitorul - Academica Clinceni, vineri, 20:30, Digi Sport 1

D'Aversa spune că băieții lui meritau cel puțin un punct după modul în care s-au prezentat contra liderului din Serie A: "Am făcut un joc aproape excelent. Kurtic și Man au avut ocazii importante în prima repriză, iar pe final puteam forța egalarea cu încă o fază fixă. Atunci când faci o greșeală în Serie A, oricât de mică ar fi, ești pedepsit.

Roberto D'Aversa: "Kurtic și Man au avut ocazii importante, Mihăilă putea șuta mai des"

Nu văd de ce nu am putea să evităm retrogradarea, mai ales dacă ținem cont de modul în care am jucat astăzi. Să nu uităm că jucăm fără vârf în acest moment, Pelle și Inglese încă nu sunt pregătiți 100%. Echipa s-a prezentat bine astăzi. Îmi pare rău că după un asemenea joc nu am obținut măcar un punct.

Din păcate facem greșeli care ne costă și luăm goluri absurde pentru o echipă care luptă să evite retrogradarea. Trebuie să fim mai hotărâți în atac, Mihăilă putea șuta în câteva rânduri", a spus Roberto D'Aversa, după Parma - Inter, conform Corriere dello Sport.

Man a fost titular, în timp ce Mihăilă l-a schimbat la pauză. Alexis Sanchez a marcat golurile oaspeților, după pauză, în timp ce Hernani a punctat pentru gazde.

Antonio Conte: "Parma nu merită să fie atât de jos în clasament"

Antrenorul liderului, Antonio Conte, a avut cuvinte de laudă pentru echipa condusă de prietenul său: "Suntem într-o poziție foarte bună acum, deasupra tuturor. Ne-au rămas 13 finale de disputat.

A fost un meci în care ambele echipe s-au ridicat la un nivel înalt. Parma este o echipă care mereu ne-au pus probleme, au jucători foarte buni și un antrenor excelent. Sper ca Parma să se salveze, mai ales pentru că Roberto (n.r D'Aversa) este prietenul meu. Cred că au toate șansele să evite retrogradarea, sunt surprins să-i văd pe penultimul loc, nu merită să fie acolo", a spus Antonio Conte, citat de Parma Live.

Parma rămâne pe penultimul loc, cu 15 puncte, în timp ce Inter s-a desprins în fruntea Serie A, cu 59 de puncte. AC Milan se află pe locul 2, cu 53 de puncte.

VIDEO Rezumatul partidei Parma - Inter 1-2

Etichete: inter , antonio conte , inter milano , parma , video serie a , stranieri , antrenor inter , dennis man , valentin mihaila , roberto d'aversa , valentin mihaila parma , antrenor parma , dennis man parma
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă