Cuza s-a accidentat la „Asia Express” în timpul unei probe: „Simțeam că nu mai pot de durere”

3 săptămâni in urmă 13

Cuza s-a accidentat la „Asia Express” și a fost la un pas să își rupă piciorul în timpul unei probe. Cea de-a opta ediție a emisiunii a venit cu mari provocări pentru concurenți.

Cea de-a treia zi petrecută în Iordania a început cu un joc de amuletă, dar și cu o accidentare pentru Cuza, concurentul de la „Asia Express – Drumul Împăraților”. Durerea a fost atât de insuportabilă încât acesta a fost nevoit să se oprească pentru câteva minute.

Cuza de la „Asia Express” a avut un moment de neatenție și s-a împiedicat de o treaptă. Emi, colegul său de echipă, i-a sărit imediat în ajutor și a încercat să-l liniștească. „Stai puțin jos, nu-l mai forța”, i-a spus Emi prietenului său.

În agitația probei, Cuza de la „Asia Express” nu a mai fost atent la drum și s-a lovit foarte tare.

„Eu fiind în panica aia să mă uit stânga-dreapta, poate e un indicator, poate e ceva. Era o treaptă cam la jumătate de metru înălțime, am uitat de ea și am sărit. Mi-am făcut piciorul așa. (…) Efectiv m-a lovit o durere. Simțeam că nu mai pot de durere”, a dezvăluit Cuza.

Chiar dacă durerile erau insuportabile, concurentul de la „Asia Express” a decis să continue cursa. „Mai rău îmi e dacă stau, că se răcește. Am simțit că pot să calc în el și m-am gândit că sunt două mari variante: ori l-am rupt și de la adrenalină încă mai pot să fac ceva, ori nu s-a rupt, ceea ce e bine”, a mai adăugat Cuza.

cuza-asia-express-accidentatIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Cuza a slăbit 5 kilograme în prima etapă la „Asia Express”

Cuza și Emi de la „Noaptea Târziu” sunt una dintre echipele dornice de aventură din cursa sezonului 4 „Asia Express”, show ce are premiera pe 18 septembrie, de la 20.00, pe Antena 1. Energici și extrem de entuziaști, cei doi prieteni au intrat în competiție cu o mentalitate de învingători, însă nenumăratele provocări de pe Drumul Împăraților și-au spus cuvântul atât psihic, cât și fizic.

Presiunea misiunilor contracronometru, lipsa confortului, a banilor, a mâncării, dar și imprevizibilul competiției l-au făcut pe Cuza să slăbească mai mult de 5 kilograme încă din prima etapă a show-ului, ce a avut loc în Turcia. Panica, agitația și situațiile limită în care a fost pus artistul în cursa celui mai dur reality-show au lăsat amprente, iar transformările fizice nu au întârziat să apară.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă