Cuvântul prin care Fatih Terim a descris euro-golul marcat de Olimpiu Moruțan în Galatasaray - Goztepe

4 săptămâni in urmă 13

  • Liga 1: Gaz Metan - Sepsi, luni, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Universitatea Craiova - Dinamo, luni, 21:00, Digi Sport 1

Golul decisiv pentru echipa lui Fatih Terim a fost marcat de Olimpiu Moruțan. Mijlocașul transferat de la FCSB a primit o pasă de la Alexandru Cicâldău, a driblat doi adversari și l-a învins pe Irfan Egribayat cu o execuție la colțul scurt, cu care a bifat prima reușită în tricoul lui Galatasaray.

Ce a spus Fatih Terim după euro-golul marcat de Olimpiu Moruțan în Galatasaray - Goztepe

La finalul partidei de la Istanbul, Fatih Terim, antrenorul lui Galatasaray, a evidențiat reușita lui Olimpiu Moruțan, catalogată drept ”elegantă” și a remarcat jocul făcut de echipa sa în partea a doua, când a revenit de la 0-1.

În repriza a doua am avut mai multe ocazii, am reușit să aducem mai multă presiune la poarta adversă. Primul gol l-am marcat după o greșeală a portarului advers, apoi Moruțan a înscris un gol superb, elegant. La fel ca Alex Cicâldău, Moruțan a jucat mai bine în repriza a doua.

Sunt foarte fericit pentru victorie, mai ales că nu am câștigat etapele trecute jocuri pe care am fi meritat să le câștigăm. Jocul a fost pe placul meu, iar scorul este mulțumitor la final”, a punctat Fatih Terim.

Olimpiu Moruțan, primul gol pentru Galatasaray. Alex Cicâldău a dat primul assist

Dacă meciul cu Goztepe a adus primul gol pentru Olimpiu Moruțan la Galatasaray, Alex Cicâldău a reușit la Istanbul duminică prima pasă decisivă la echipa care l-a transferat în schimbul a 6.5 milioane de euro de la Universitatea Craiova în vară.

Alături de assist-ul de la golul lui Olimpiu Moruțan, Alex Cicâldău a mai izbutit în această stagiune două goluri,unul chiar din pasa conaționalului său, în remiza, 2-2, cu Kasimpasa.

Etichete: galatasaray , fatih terim , goztepe , olimpiu morutan
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă