Cutremur uriaș, de peste 7 grade în timpul unei gale de wrestling din Japonia: "Cel mai nebun lucru pe care l-am văzut"

4 săptămâni in urmă 2

La Liga: Celta Vigo - Real Madrid, sâmbătă, 17:15, Digi Sport 1

Liga 1: FC Argeș - Academica Clinceni, sâmbătă, 19:15, Digi Sport 1

Cutremur de peste 7 grade în timpul unei gale de wrestling din Japonia. Reacția sportivilor

Seismul s-a produs în jurul orei locale 18.10. În acel moment, în ring se disputa un meci pe echipe (tag-team), trei contra trei, iar echipele concurente erau Kazuchika Okada, Hiroshi Tanahashi și Kota Ibushi împotriva lui Yukiro Takahashi, Kenta și Jay White și trecuseră deja 4 minute din meci.

Sportivii s-au oprit, iar transmisiunea a fost întreruptă, iar apoi a fost reluată peste 20 de minute.

Cutremur de peste 7 grade în timpul unei gale de wrestling din Japonia. Mărturia unui reporter

Unul dintre reporterii prezenți lângă ring, David Bixenspan, a postat un comentariu e rețelele de socializare: "Un cutremur a întrerupt spectacolul NJPW și e cam cel mai nebun lucru pe care l-am văzut!"

Seismul s-a produs la o adâncime de 60 de kilometri, în largul coastei zonei prefecturii Miyagi. Autoritățile au emis o alertă de tsunami, iar compania Tohoku Electric Power a oprit centrala nucleară Onagawa. În plus, se fac verificări și la centrala Fukushima Dai-Ichi, distrusă de cutremurul din martie 2011, care a provocat un accident nuclear.

O parte a prefecturii Miyagi a fost afectată de întreruperi de electricitate, circa 200 de locuinţe rămânând fără curent electric. Cutremurul a fost resimţit şi în capitala Tokyo.

Etichete: cutremur , wrestling , cutremur japonia , wrestling japonia
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă