Cutremur pe piața transferurilor în plin scandal cu Super Liga Europei! Kylian Mbappe, de la PSG, își caută casă la Madrid

3 săptămâni in urmă 10

Campionul mondial francez Kylian Mbappe a început își caute casă în Madrid, pe fondul incertitudinii asupra viitorului său de la PSG, ceea ce înseamnă că transferul la Real este doar o chestiune de timp.

Golgheterul campioanei Ligue 1 nu a semnat încă un nou contract și viitorul său pe Parc des Princes este pus sub semnul întrebării.

Kylian Mbappe s-ar putea transfera la Real Madrid, iar acum își caută casă în capitala Spaniei!

Contractul lui Kylian Mbappe la Paris Saint-Germain expiră în vara lui 2022 și starul parizian nu dă semne că ar vrea să continue la campioana Ligue 1.

Nu este niciun secret faptul că tânărul talentat, în vârstă de 22 de ani, atrage priviri admirative din întreaga Europă, iar giganții LaLiga, Real Madrid, au făcut din el prioritatea pentru următoarea fereastră de transfer din vară.

Conform celor de la Goal.com, vârful a început deja „vânătoarea” de case în Madrid într-o încercare de a anticipa evenimentele care vor avea loc la finalul acestui sezon. Este o adevărată bombă, care explodează în plin scandal declanșat de Super Liga Europei.

Mbappe l-a însărcinat pe un membru al anturajului său de apropiați cu misiunea de a găsi o reședință adecvată.

Francezul, care vorbește spaniola aproape la perfecție, este dornic să-și achiziționeze o proprietate luxoasă în capitala Spaniei.

Deocamdată, șeicii consideră că nu există niciun indiciu clar că această mutare ar putea confirma un posibil transfer permanent la Madrid și ea ar putea reprezenta doar un efort din partea vârfului parizian de a investi în proprietăți imobiliare.

Le-a dat speranțe celor de la PSG: „Dacă voi semna, o voi face pentru mulți ani”

Cu toate acestea, pe fondul tuturor speculațiilor legate de următoarea sa mișcare din carieră, Mbappe rămâne calm.

Internaționalul francez nu se grăbește să ia o decizie definitivă cu privire la viitorul său de jucător profesionist și intenționează să aștepte până la sfârșitul sezonului 2020-21 înainte de a-și evalua opțiunile și de a face următorul pas mare din carieră.

Deocamdată, există două ținte importante pentru el în viitorul apropiat: să câștige încă un titlu de Ligue 1 cu PSG și să revendice prima coroană a Ligii Campionilor, acolo unde echipa lui Pochettino se pregătește să înfrunte Manchester City, în semifinalele celei mai importante competiții la nivel de club din lume.

În situația actuală, chiar și lui Mbappe i-ar fi greu să speculeze cu privire la ceea ce vor aduce pentru el următoarele câteva luni pe terenul de fotbal. Deocamdată, viitorul campionului mondial francez rămâne învăluit în mister.

Chestionat din nou cu privire la planurile sale în urmă cu câteva zile, Mbappe a spus: Sunt într-o perioadă de reflecție, dar dacă semnez un nou acord cu PSG, va fi pentru mulți ani de acum încolo”.

 

The post Cutremur pe piața transferurilor în plin scandal cu Super Liga Europei! Kylian Mbappe, de la PSG, își caută casă la Madrid appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă