Cutremur la FCSB! Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, anunță că Gigi Becali va da afară alți doi fotbaliști cu nume și amenință: „Urmează Keșeru și Vinicius! Echipa va fi la pământ! O să vadă reacția fanilor la meciul cu CFR Cluj” | EXCLUSIV

3 săptămâni in urmă 30

Gheorghe Mustață, liderul galeriei roș-albastre, susține că patronul Gigi Becali distruge FCSB prin deciziile pe care le ia și susține că, după ce l-a dat afară pe Constantin Budescu, miliardarul va face același lucru cu alți doi fotbaliști importanți, Claudiu Keșeru și Paulo Vinicius.

Mustață consideră că Becali se gândește doar la bani și spune că va discuta și cu ceilalți lideri ai peluzei pentru a decide modul în care vor continua protestele împotriva finanțatorului.

În acest moment, tensiunea crește în rândul ultrașilor, mai ales că ei erau deja în război cu afaceristul, după ce acesta l-a dat afară pe Edi Iordănescu.

Gheorghe Mustață anunță alte două mutări-șoc ale lui Gigi Becali: „Din câte știu, urmează să îi dea afară pe Claudiu Keșeru și pe Paulo Vinicius”

E scandal mare la FCSB deși abia a început 2022. Gigi Becali a anunțat că l-a dat afară pe Constantin Budescu și i-a plătit acestuia 150 de mii de euro pentru cele 4 luni jucate în tricoul roș-albastru de la revenire.

Decizia a declanșat un adevărat tsunami în rândul suporterilor, iar liderul acestora, Gheorghe Mustață, a reacționat dur împotriva modului în care finanțatorul conduce clubul: „Nu mă mai miră nimic! Am spus deja că se va întâmpla asta cu Budescu. O să vadă în scurt timp reacția peluzei! Noi eram deja în protest față de el, dar acum lucrurile se înrăutățesc. Îmi este teamă, pentru că am informații în acest sens, că va urma să îi dea afară pe Claudiu Keșeru și pe Paulo Vinicius.

De Keșeru a mai zis și el că e nemulțumit, iar Vinicius nu a mai jucat în ultimele meciuri, l-a scos din lot special, noi ne-am dat seama! Echipa va fi la pământ! Adio, titlu! Și-a bătut iar joc de tot! Pe el îl interesează doar banii!

O să vorbesc zilele acestea și cu ceilalți lideri din galerie și vom stabili ce strategie vom urma. Cu siguranță va exista și un comunicat în acest sens. O să vadă Gigi Becali reacția pe care o au fanii la meciul cu CFR Cluj!”, a declarat Mustață pentru ProSport.

The post Cutremur la FCSB! Liderul galeriei, Gheorghe Mustață, anunță că Gigi Becali va da afară alți doi fotbaliști cu nume și amenință: „Urmează Keșeru și Vinicius! Echipa va fi la pământ! O să vadă reacția fanilor la meciul cu CFR Cluj” | EXCLUSIV appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă