Cutremur la CFR Cluj! Cristi Bălgrădean, OUT din lot pentru meciul cu FCSB, deși nu este accidentat. Ce s-a întâmplat

1 lună in urmă 6

Tensiune maximă la CFR Cluj înaintea derby-ului cu FCSB! Cristi Bălgrădean nu face parte din lot pentru derby-ul de vineri, deși nu mai este accidentat, iar portarul venit cu scandal în Gruia mai are șanse mici să apere porta grupării din Gruia.

Litunianul Arlauskis a revenit la echipa alături de care a cucerit trei titluri de campion al României și o Supercupă. După aducerea acestuia, portarul Cristi Bălgrădean este practic istorie pentru CFR Cluj, dovadă că n-a apărut nici măcar pe banca de rezerve, la derby-ul cu FCSB.

„Mi-am dat seama imediat de ce au câștigat trei titluri consecutive. Și sper ca și eu să pun umărul la noile trofee. Dacă nu s-a putut să iau titlul cu Steaua, atunci o să o fac cu CFR, să iau al patrulea, de ce nu al cincilea la rând din vitrina CFR-ului. Două la rând”, spunea recent Cristi Bălgrădean, care nici nu s-a gândit că ardelenii vor ajunge să nu-l includă nici măcar în lot cu FCSB.

Cristi Bălgrădean, OUT pentru derby-ul cu FCSB! Portarul ar putea să plece de la CFR Cluj

Cristi Bălgrădean este apt de joc pentru partida cu CFR Cluj, însă conducerea campioanei, nu antrenorul Edi Iordănescu, a decis să nu-l includă în lot și să-l titularizeze în premieră pe Giedrius Arlauskis, revenit în iarnă în Gruia după experiența de la Al Shabab, scrie Digi Sport.

Sursa citată susține că Bălgrădean va mai apăra doar în cazul unor probleme majore de lot, care să ducă la absența primilor doi goalkeeperi, Giedrius Arlauskis și Grzegorz Sandomierski.

Echipele de start:

FCSB: Vlad – Crețu, Miron, I. Cristea, Ov. Popescu – O. Moruțan, Șut, D. Olaru – Fl. Coman, Fl. Tănase, Oct. Popescu
Rezerve: Straton, Panțîru, Haruț, Vînă, Perianu, Oaidă, Istrate, Timiș, Kecskes CFR ClujArlauskis – Susic, Vinicius, Burcă, Camora – Itu, Bordeianu, Deac – Chipciu, Carnat, Păun
Rezerve: Sandomierski, Cr. Manea, Latovlevici, Ben Youssef, Hoban, Sigurjonsson, L. Aurelio, Gîdea, Pereira

The post Cutremur la CFR Cluj! Cristi Bălgrădean, OUT din lot pentru meciul cu FCSB, deși nu este accidentat. Ce s-a întâmplat appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă