Cutremur în timpul unui meci din circuitul ATP! Cum au reacționat jucătorii când se clătina arena | VIDEO

4 săptămâni in urmă 2

Un cutremur de 5,7 grade pe scara Richter s-a produs în timpul semifinalei turneului ATP de la Acapulco (Mexic), dintre Alexander Zverev (Germania, 7 ATP) și Dominik Koepfer (Germania, 71 ATP).

Arena centrală de la Acapulco s-a zgâlțâit, sâmbătă, chiar în timpul unui punct, dar cei doi jucători nu au oprit schimbul de mingi! Zverev și Koepfer au realizat că s-a produs un seism în momentul în care spectatorii au început să murmure în tribune.

Alexander și Dominik au discutat apoi, puțin buimaci, reluările fiind elocvente. Camera televiziunii care transmitea meciul s-a zdruncitat destul de serios, comentatorii anunțând că este cutremur!

Un cutremur a clătinat arena în timpul meciului dintre Alexander Zverev și Dominik Koepfer de la Acapulco

Meciul Alexander Zverev – Dominik Koepfer a devenit busc mai palpitant decât se așteptau fanii tenisului! Cutremurul s-a produs în timpul unui raliu, iar cei doi jucători au realizat ce s-a întâmplat la finalul punctului. După ce i s-a confirmat că a fost cutremur, Zverev a început să râdă, întrebându-l pe adversar dacă a simţit ceva. Răspunsul lui Koepfer a fost negativ, partida s-a reluat, iar Zverev a câștigat cu 6-4, 7-6(5).

When the earthquake hit in Acapulco 😳#AMT2021 pic.twitter.com/wVwFF6JuCs

— ATP Tour (@atptour) March 20, 2021

„Luminile au început să tremure, ia oamenii din tribune au simțit cutremurul mai puternic decât noi. Asta este, a trebuit să jucăm un punct în timpul cutremurului! Nu ne-am simțit confortabil, dar pe de altă parte știu că se întâmplă frecvent aici la Acapulco. Spe că toată lumea este teafără în zonele în care s-a resimțit mai puternic”, a spus Alexander Zverev după meci.

An earthquake at the tennis?!

It happened last night in Acapulco.#AMT2021 pic.twitter.com/qrC77oXrPD

— ATP Tour (@atptour) March 20, 2021

Peripeții în fiecare zi la turneul de la Acapulco

La turneul de la Acapulco s-au petrecut și alte faze ieșite din comun în această săptămână, iar meciul lui Grigor Dimitrov este cel mai bun exemplu. Bulgarul a trăit momente jenante, atât din cauza rezultatului înregistrat pe tabelă, 4-6, 6-7 pentru adversar, cât și din pricina spectatorilor!

Potrivit comentatorilor partidei cu Lorenzo Musetti, oamenii i-au strigat bulgarului: Vamos Sharapova!”. Actuala iubită a bulgarului, Lolita Osmanova, a fost vizibil stânjenită de situație. Rusoaica în vârstă de 25 de ani l-a susținut din tribune pe Dimitrov.

The post Cutremur în timpul unui meci din circuitul ATP! Cum au reacționat jucătorii când se clătina arena | VIDEO appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă