Curtea de Apel, decizie definitivă în cazul morții lui Patrick Ekeng! Ce sumă va primi familia dinamovistului decedat pe terenul de fotbal

2 săptămâni in urmă 1

Curtea de Apel a emis decizia definitivă în cazul morții lui Patrick Ekeng! Familia fostului fotbalist va fi despăgubită cu 220.000 de euro ca daune morale, plus 8.000 de euro ca daune materiale, iar medicul, care nu i-a aplicat manevre de resuscitare jucătorului dinamovist, a fost condamnat la un an și jumătate de închisoare cu suspendare și la 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Patrick Ekeng a decedat pe 6 mai 2016, la vârsta de 26 de ani, în urma unui stop cardio-respirator, la scurt timp după ce intrase pe teren în partida Dinamo – Viitorul, terminată 3-3.

Fostul mijlocaș al echipei roș-albe a fost transportat de ambulanța Puls la spitalul Floreasca, înainte să moară, însă medicul aflat lângă Ekeng nu i-a aplicat manevre de resuscitare.

Curtea de Apel, decizie definitivă în cazul morții lui Patrick Ekeng

Magistrații au respins apelurile făcute după prima decizie, care a fost emisă în iunie 2020 de Judecătoria Sectorului 2. Aceștia nu doar că au menținut condamnarea pentru Mihaiela Elena Duță, medicul care s-a aflat în ambulanță cu Partick Ekeng, dar a mărit suma despăgubirii pe care firma de asigurări va trebui să o plătească familiei.

soție: 44.000 de euro mama: 44.000 de euro cei trei copii; 30.000 de euro fiecare cei cinci frați: 10.000 de euro fiecare

The post Curtea de Apel, decizie definitivă în cazul morții lui Patrick Ekeng! Ce sumă va primi familia dinamovistului decedat pe terenul de fotbal appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă