Curtea de Apel Bucureşti a ANULAT Ordinul prin care Raed Arafat a decis să prelungească restricţiile la Timişoara - Reacția șefului DSU

1 lună in urmă 4

Raed ArafatRaed Arafat

Curtea de Apel Bucureşti a anulat Ordinul prin care şeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara în perioada 22-24 martie, peste hotărârea luată de Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă (CJSU) Timiş.

VINERI, 26 MARTIE 2021, 19:57

SURSĂ: Realitatea.net

AUTOR: Monica Vasilescu

Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ), Alin Nica, pretinde scuze de la Raed Arafat în numele timişorenilor afectaţi de prelungirea cu trei zile a carantinei zonale impuse Timişoarei şi altor patru comune limitrofe, care urmau să iasă dintr-o carantină de 14 zile, instituită pe 8 martie.

„Curtea de Apel Bucureşti a anulat ordinul prin care şeful DSU, Raed Arafat, a decis să prelungească restricţiile la Timişoara în perioada 22- 24 martie, peste hotărârea luată de CJSU Timiş. Instanța a confirmat ceea ce am semnalat din primele momente: a fost o intervenție abuzivă și nejustificată. Dar, înainte de toate, a fost un precedent periculos și o intimidare a membrilor CJSU.

Din păcate observ tot mai multe erori de judecată în ultima perioadă la cei în mâinile cărora stau viețile cetățenilor. Timișorenii așteaptă și merită scuzele lui Raed Arafat și a celor care i-au susținut la nivel local decizia nedreaptă și ilegală.

Nu-mi rămâne decât să vă încurajez să respectați cu sfințenie regulile, cu speranța ca, prin efortul comunității, rata de infectare să scadă natural și să ieșim cât mai repede din carantină”, a transmis preşedintele Consiliului Judeţean - Alin Nica.

„Decizia nu este definitivă. Vom comenta după ce vom vedea motivaţia, dar şi decizia finală în urma recursului", a transmis Raed Arafat pentru DC NEWS. 

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă