Cursurile de percuție dezvoltă creativitatea copiilor … Și nu numai

3 săptămâni in urmă 14

De peste 10 ani echipa Superchill creeaza traditie din percutie. Au dus distractia si studiul muzical la un nou nivel cu fiecare eveniment, an sau student. Au pornit de la ideea dezvoltarii unui spatiu menit sa-i indrume pe tinerii pasionati de muzica catre arta si cultura din spatele percutiei, un regat muzical vast, iar acum  continua misiunea in aceeasi nota.

In timpul cursurilor de percutie, simturile muschilor si ale intelectului lucreaza simultan, cultivand, prin exercitiu, abilitati utile de-a lungul vietii atat pentru copii, cat si pentru adulti. Printre acestea sunt incluse concentrarea, coordonarea, perseverenta, increderea si stima de sine, dar si relaxarea.

Cursurile de percutie predate la SuperChill School sunt menite sa introduca cursantul in istoria muzicii si cultura prin contactul direct cu instrumentele de percutie (surdo, repenique, jambe, premier, bongo, conga, timbales, timba, tamburina), ele fiind primele instrumente muzicale inca din Evul Mediu, care constituie baza unora dintre cele mai melodioase, cunoscute si apreciate stiluri muzicale la nivel mondial.

3884-120269-12obamadans.jpgIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

SuperChill School a participat anul acesta la unul dintre cele mai importante festivaluri de teatru din Europa, au participat  peste 1500 de artiști din toată lumea, FITS organizat în Sibiu. 30 de percuționisti au luat parte la paradă si speram ca anul viitor sa adunam 100 de oameni pasionați de muzica și de instrumente muzicale, ne dorim sa ajungem cea mai numeroasă trupa de percutionisti din România, școala de percuție SuperChill School este alături de cine dorește sa ia parte la aceste momente speciale si totodată sa învețe ritmurile muzicale prin intermediul percutiei.

Pentru înscrieri puteți intra pe www.superchillschool.ro sau 0720988418, ne găsiți in Bulevardul Mircea Vodă nr. 5, in fiecare miercuri de la ora 18 00.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă