Cursă nebună pentru salvarea unui bărbat acoperit de un val de pământ. Pompierii au săpat cu mâinile goale VIDEO

1 săptămână in urmă 35

Sambata, 17 Septembrie 2022, ora 12:44

85 citiri

Pompierii ISU Dobrogea au săpat aproximativ două ore cu mâinile goale în pământ pentru a elibera trupul unui bărbat de 39 de ani prins sub un mal de pământ la Agigea.

Bărbatul era prins sub pământ şi aproximativ 40 de minute pompierii nu au avut informaţii despre starea victimei.

„Mai bine de doi metri de pământ acopereau victima, fapt pentru care nimeni nu a știut dacă mai este sau nu în viață, însă determinarea și viteza de reacție a salvatorilor au fot decisive. În mai puțin de 40 minute, sutele de kilograme de pământ au fost îndepărtate și s-a auzit o voce care striga după ajutor. Era în viață!“ - au precizat reprezentanţii ISU Dobrogea, citați de Ziua de Constanța..

Timp de o oră, până când au reușit să-l extragă, salvatorii au săpat cu atenție în jurul bărbatului cu lopeți de mici dimensiuni, dar mai mult cu mâinile goale pentru a nu-l răni.

Mai mult, pentru a-l ajuta să rămână calm în timpul operaţiunii de salvare şi pentru a-i ridica moralul salvatorii au iniţiat fel de fel de discuţii cu acesta.

Astfel, la un moment dat unul dintre pompieri îl întreabă pe bărbat dacă ştie ce a făcut o echipă de fotbal în ultimul meci jucat.

Mai exact, în filmuleţul de mai jos, efectuat în timpul misiunii de salvare, la secunda 44 se aude cum unul dintre salvatori îl întreabă pe bărbat despre rezultatele obţinute de o cunoscută echipă de fotbal.

Experienţa şi determinarea salvatorilor a dat rezultate astfel că bărbatul a fost transportat la spital cu o ambulanță a Serviciului Județean de Ambulanță Constanța.

Din fericire acesta este teafăr și nu are leziuni.

Citeste si:

 Un bărbat a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul

Tragedia s-a produs în localitatea Năeni, din judetul Buzău, unde un bărbat, de 57 de ani, a murit după ce s-a răsturnat cu tractorul, vineri, 16 septembrie. Din primele informații a...

Bărbat arestat lângă catafalcul reginei Elisabeta a II-a. „A fost destul de şocant”

Poliția britanică a arestat un bărbat care ar fi atins sicriul reginei Elisabeta a ll-a, după ce a așteptat alaturi de miile de oameni care îsi iau rămas bun de la suverană. Poliţia...

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă