Cursă contra cronometru pentru fanii lui Dinamo » De câți bani mai au nevoie pentru licență + Ințiativă nouă pentru a micșora datoria

2 săptămâni in urmă 1

Articol de GSP - Publicat luni, 29 martie 2021, 12:54 / Actualizat luni, 29 martie 2021 13:01

Fanii-acționari din DDB fac tot posibilul pentru a strânge banii necesari astfel încât Dinamo să obțină licența pentru următorul sezon de Liga 1.

Câștigurile generate de meciul amical cu Dinamo Kiev, din Ucraina, au scăzut datoria „câinilor” sub 80.000 de euro, cu două zile înainte de termenul limită pentru achitarea obligațiilor financiare.

Licitație pentru tricourile de la Dinamo Kiev - Dinamo București

Iar pentru a micșora și mai mult datoria, fanii lui Dinamo au venit cu o nouă inițiativă: scot la licitație câte 4 tricouri de la fiecare dintre cele două echipe care au jucat „Meciul Salvării”, toate având autograful lui Mircea Lucescu, antrenorul de la Dinamo Kiev.

Primul tricou scos la licitație este cel al lui Ante Puljic, căpitanul lui Dinamo, care nu a jucat în amical, fiind în Croația, în carantină, după ce s-a infectat cu COVID-19.

Anunțul PCH despre datoriile lui Dinamo

Datoria pentru licență a scăzut până la 78.000€. Mai avem două zile. Meciul Salvării de la Kiev ne ajută în continuare să strângem bani pentru licență și pentru supraviețuire. Avem câte 4 tricouri de la fiecare din cele două echipe, cu autograful lui Mircea Lucescu. Primul pe care îl punem la bătaie din această serie este tricoul lui Ante Puljić. 

Echipa DDB și-a folosit toată creativitatea pentru ca rețeta de marketing a acestui eveniment să fie cât mai eficientă. De la deplasarea organizată pentru suporteri și aeronava personalizată DDB, până la numele jucătorilor scrise în chirilică. 

Prețul de pornire pentru acest tricou este de 300€. Suma oferită pentru acest tricou va ajuta la coborârea datoriei pentru licență. Licitația se va încheia în seara aceasta la ora 18:00. 
- Facebook @ Peluza Catalin Hildan - Dinamo

VIDEO. Cătălin Hîldan Junior a debutat la prima echipă a lui Dinamo în amicalul cu Dinamo Kiev, 0-3

Mai multe știri din Liga 1:

Mircea Lucescu, punte de legătură între Dinamo și frații miliardari: „Cred că i-am contaminat și pe ei!”

Lovitură cruntă pentru FCSB » Gigi Becali anunță cât va sta Florinel Coman pe tușă după accidentarea de la „națională”

Playtech: Sonia Trifan a divulgat SECRETUL Corneliei Catanga, la înmormântarea ei. Ce avere avea, de fapt, artista EXCLUSIV


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă