Curs gratuit, acreditat, de Educație economico-financiară pentru profesori – durata 40 de ore, 10 credite transferabile – organizat de Institutul Bancar Român. Înscrierile au început, primul modul e pe 7 Mai

1 lună in urmă 24

https://cdn.edupedu.ro/wp-content/uploads/2020/11/dreamstime_m_102335606-e1605712395243.jpg
 © Kantver - Dreamstime.com © Kantver - Dreamstime.com
Profesorii care predau disciplina Educație socială, la clasa a VIII-a, se pot înscrie la cursul „Educaţie economico-financiară pentru profesori”, organizat de institutul Bancar Român, IBR, potrivit unui comunicat primit de Edupedu.ro. Fișa de înscriere poate fi descărcată din articol.

Programul se va desfăşura pe parcursul a 40 ore, dintre care curs online sincron, în datele de 7, 8, 14, 15 Mai, conform programului prezentat de iBR. Cursul se va finaliza cu examen
online în data de 28 mai 2021.

Programul se va organiza online, pe platforma Microsoft Teams (o platformă gratuită), organizatorii asigurând lectori specializaţi și suport de curs. Cursanţii vor avea nevoie
de un PC/laptop sau tabletă și conexiune la internet.

Accesul la examen este condiţionat de participarea pe toată durata de desfășurare a cursului. După finalizarea cursului, participanții vor susţine un examen final online. Certificatul de absolvire este emis de către Ministerul Educației și Cercetării, cu 10 Credite Profesionale Transferabile – CPT-uri.

Înscrierea la curs se face prin completarea fişei de înscriere și transmiterea unei Adeverințe eliberate de școală, în care să se menționeze că predați disciplina Educație socială, la clasa a VIII-a.

Descărcați fișa de înscriere Program-Educatie-economico-financiara-pentru-profesori-mai-2021

Important: Numărul de locuri la acest curs este limitat la 35, în ordinea primirii înscrierilor.

Fișele de înscriere și adeverințele se trimit, completate, la adresa [email protected].

Programul de formare continuă „Educaţie economico-financiară pentru profesori” este dezvoltat de Banca Națională a României (BNR), Asociația Română a Băncilor (ARB), Institutul Bancar Român (IBR), Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) și Institutul de Studii Financiare (ISF) și acreditat de Ministerul Educației și Cercetării (MEC). , în scopul formării cadrelor didactice pentru promovarea educaţiei economico-financiare în rândul elevilor de clasa a VIII-a.

Prin organizarea programului, ARB, BNR, IBR, ASF și ISF pregătesc grupe de formatori specializaţi, cadre didactice care, prin parcurgerea şi absolvirea programului „Educaţie economico-financiară pentru profesori”, vor dispune de cunoştinţele şi abilităţile specifice domeniului economico-financiar, pe care le vor prezenta, la rândul lor, în instituţiile de învăţământ, în cadrul orelor de Educație socială.

Astfel, cresc şansele tinerei generaţii privind incluziunea financiară.

Institutul Bancar Român (IBR), fondat de Banca Națională a României și Asociația Română a Băncilor, este furnizorul cursului gratuit acreditat de Ministerul Educației și Cercetării, pe o perioadă de 4 ani, prin Ordinul 3559/ 2021 privind acreditarea programelor de formare continuă.

Foto: © KantverDreamstime.com

Dreamstime.com sprijină educaţia din România şi, în contextul pandemiei Covid-19, oferă gratuit imagini stock prin care Edupedu.ro îşi poate ilustra articolele cât mai relevant posibil.

Articolul Curs gratuit, acreditat, de Educație economico-financiară pentru profesori – durata 40 de ore, 10 credite transferabile – organizat de Institutul Bancar Român. Înscrierile au început, primul modul e pe 7 Mai apare prima dată în Edupedu.ro.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă