Cupa României: Turul semifinalei Astra – Dinamo se joacă și la pariuri » 4 variante de profit pregătite AICI!

1 lună in urmă 29

Marți de la ora 19:00, la Giurgiu va avea loc Astra – Dinamo, partida contând pentru manșa tur a semifinalelor Cupei României, ediția 2020-2021.

Astra a avut un culoar favorabil până în această fază a competiției, întâlnind în deplasare doar formații din Liga a 2-a pe care le-a eliminat. A fost 5-1 cu Ripensia Timișoara, 2-1 cu ASU Politehnica Timișoara și 3-0 cu Petrolul Ploiești. De partea cealaltă, „câinii”  au avut un program mai greu trecând în fazele anterioare de Viitorul  Constanța (3-0), FCSB (1-0) și Dunărea Călărași (3-1).

Cele două formații se numără însă printre decepțiile acestui sezon al Ligii 1, ambele urmând a evolua în play-out unde vor lupta pentru salvarea de la retrogradare. Dacă în ceea ce-i privește pe giurgiuveni (locul 9 – 38 de puncte) e greu de crezut că vor avea emoții pentru locul care să le asigure prezența la startul ediției viitoare a Ligii 1, în schimb „câinii” (locul 14- 27 de puncte)  au motive serioase să tremure pentru îndeplinirea obiectivului, respectiv salvarea de la retrogradare.

Salvează „câinii” sezonul?

Atât Astra cât și Dinamo au șansa de a salva sezonul prin această competiție, pentru că odată ajunși în finală,  vor fi la 90 de minute de trofeu și vor avea șansa de a participa în cupele europene. De notat ar fi că Dinamo are o singură victorie în fața Astrei în ultimele 9 „directe”, giurgiuvenii impunându-se în acest timp de cinci ori în timp ce alte trei dueluri s-au terminat nedecis.

E clar că elevii lui Eugen Neagoe vor avea inițiativa în încercarea de a obține un rezultat favorabil care să-i plaseze în postura de favoriți la calificarea în ultimul act înaintea returului programat pe 12 mai. Acesta este și motivul pentru care ne așteptăm la un joc axat pe atac al astralilor, cu multe acțiuni la poarta „câinilor”, fiind astfel șanse mari ca giurgiuvenii să beneficieze și de multe cornere. De asemenea, ne așteptăm ca „alb-roșii” să dea o replică dură, urmând a juca „tare”, fiind expuși la multe cartonașe. În plus, un amănunt deloc de neglijat este că la centru va fi nimeni altul decât Sebastian Colțescu, astfel că la Giurgiu va fi „alertă” de cartonașe!

Ponturi Astra – Dinamo:
Ambele marchează sau peste 2.5 goluri- cota 1.62
Gol marcat în ambele reprize- cota 1.85
Dinamo, peste 2.5 cartonașe – cota 1.47
Astra, peste 4.5 cornere- cota 1.88

Echipe probabile Astra – Dinamo:
Astra: Lazar – Raspopovic, Sousa, Jovanovic, Lamanje – Canadjija, Boe-Kane, Merloi – Stahl, Krpic, Balaure
Antrenor: Eugen Neagoe
Dinamo: Kongshavn – Sorescu, Bejan, Albentosa, Grigore – Răuță, Gol, Anton – Nepomuceno, Blejdea, Fabbrini
Antrenor: Gigi Mulțescu
Arbitru: Sebastian Colțescu
Asistenți: Daniel Mitruți, George Neacșu

The post Cupa României: Turul semifinalei Astra – Dinamo se joacă și la pariuri » 4 variante de profit pregătite AICI! appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă