Cumpără ghete pentru copii, super călduroase, la super preţuri de Black Friday

3 săptămâni in urmă 14


Ce este mai frumos abia acum începe! Marelbo, producătorul de încălţăminte din piele naturală din inima Bucovinei a dat startul reducerilor de Black Friday la colecţia de ghete pentru copii şi nu numai. Descoperă o colecţie definită de culoare, confort şi curaj care va atrage atenţia prichindelului tău din primul moment. De aceeaşi grijă şi atenţie beneficiază şi adolescenţii familiei, ale căror preferinţe nu sunt omise, ci din contră, sunt tratate cu meticulozitate de meşteşugarii fabricii din Vicovu de Sus.


Alegerea ghetelor pentru copii nu este cea mai ușoară sarcină pentru părinți. Aceastea trebuie să îndeplinească mai multe cerințe ce țin de confort și sănătatea piciorului, dar în acelaşi timp să fie plăcute de cei mici, de la design şi culoare, până la accesoriile decorative folosite. Marelbo știe care sunt secretele și te ajută cu sfaturi prețioase în alegerea ghetelor potrivite. Aşadar:


-        Optează pentru ghete din piele naturală, moale și de calitate. Interiorul trebuie să beneficieze de asemenea, de aceeași piele naturală care lasă piciorul să respire, îl menţine uscat, nepermiţând bacteriilor și fungilor să se dezvolte în interiorul acestora. Descoperă colecţia pentru copii şi vei fi surprinsă de diversitatea modelelor propuse. Acum la super preţuri.


-        Alege ghete pentru copii din piele netedă, mată, pentru că rezistă mai bine la zgârieturile care pot apărea în timpul diverselor activități energice ale prichindelului.


-        Verifică talpa. Cu cât talpa este mai flexibilă, cu atât permite mai multă libertate de mișcare. De asemenea, ergonomia modelului este foarte importantă pentru poziţia sănătoasă a piciorului. Totodată, rizurile proeminente prezente pe talpă oferă stabilitate pe suprafeţele alunecoase. Par simple detalii la prima vedere, însă importanţa acestora este de necontestat în timp.


-        Alege modele simple, dar călduroase şi confortabile. Ghetele de la Marelbo sunt căptuşite cu blană ecologică foarte călduroasă, calitate ce va fi extrem de apreciată în zilele friguroase.-        Acordă atenţie designului complex care implică multe cusături. Acestea pot incomoda piciorul, mai ales pe partea interioară, iar copilul  poate ajunge să refuze ghetele fără să înţelegi motivul. Ei bine, acesta poate fi unul dintre ele. Ghetele de la Marelbo sunt realizate cu grijă, atât în ceea ce priveşte exteriorul, cât şi interiorul pentru un confort sporit.


-        Alege ghete pe care copilul tău să le poată încălța şi descălţa ușor. Cu cât este mai simplu acest proces, cu atât vor fi mai dorite de către cel mic.


-        Vezi ce sistem de închidere preferă micuţul. Modelele cu arici, de tip scai sunt foarte confortabile și fixează bine piciorul, oferind stabilitate. Acest tip de închidere este recomandat mai ales în cazul copiilor care nu au învăţat să-şi lege singuri şireturile. Simplu şi comod pentru copil, dar şi pentru tine.


-        Cumpără întotdeauna măsura potrivită. O măsură mai mare (care să se potrivească şi la anul) nu este recomandată pentru că poate fi inconfortabilă. Atât în mers, cât și în celelalte activități.


-        Optează pentru  încălțăminte în culori vesele. Culorile de la Marelbo sunt cu adevărat ademenitoare, însă fetițele sunt cele care beneficiază de mai multă varietate cromatică. Bordo, roșu, mov, galben, roz, verde crud, arămiu, toate arată minunat împreună cu uniforma școlară. Și nu numai. Tonurile pentru băieţei sunt ceva mai conservatoare, bleumarin, indigo, gri, maro sau negru, însă nu plictisitoare.


Profită de reducerile de la Marelbo şi cumpără ghete pentru copii la preţuri avantajoase, de producător. Acum ştii să faci alegeri asemenea unui specialist.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă