Cumpănașu, dezvăluiri 18+ pe TikTok. Ce le-a spus elevilor minori că făcea cu profesoarele în baia școlii

1 lună in urmă 25

Opinia publică este din ce în ce mai șocată de tăvălugul de informații ce-l au ca personaj pe Alexandru Cumpănașu. Cele mai recente informații scot la iveală un comportament bizar al avocatului, descris de acesta public, pe rețelele de socializare.

Cumpănașu își povestește aventurile amoroase cu minore

De foarte multă vreme Cumpănașu este foarte activ pe celebra rețea de socializare Tik Tok. Aici este urmărit de peste 500.00 de tineri, majoritate adolescenți, unii chiar minori. Nu puține au fost filmulețele postate de acesta în care fce dezvăluiri, cel puțin șocante, din viața sa.

În 14 decembrie Cumpănașu posta un clip video, în care, adresându-se celor care-i urmăresc postările, face dezvăluiri șocante. În mesajul video avocatul, într-un limbaj cel puți suburban, critica profesorii care, în opinia sa, „le țin elevilor lecții de moralitate” copiilor. Dacă limbajul a fost unul care a lăsat de dorit, ar fi fost poate suficient, dar următoarele lucruri povestite de acesta, nu.

”Mă dau pe mine exemplu ca să nu vorbesc despre alții. Dintre aceste femei care vă reproșează: ești îngrijită, ești vopsită în cap, ai piercing și care spun că ele erau niște sfinte. Ieșea sfințenia prin voi. Sau să vă aduc minte de sexul prin toalete pe care l-am făcut cu unele dintre voi și ați ajuns profesoare?

Nu mai vorbesc de liceu. Eu vorbeam de școala generală. Și voi le țineți lecții de morală celor de azi? Prima experiență sexuală a fost una bizară. La 13 ani, a fost ciudată, nu știam ce să fac. Profesoarele care se dau fete mari. Nu vă mai dați fete mari că ați fost colege de generație cu mine, iar la Eforie Nord, la Costinești…”, spune Cumpănașu în clipul cu pricina.

Intrat în atenția poliției, după dezvăluirile din presă

În ultima perioadă au apărut din ce în ce mai multe informații cu caracter penal, în ceea ce-l privește pe Alexandru Cumpănașu. Totul ar fi plecat de la anumite înregistrări cu dialogul acestuia și o minoră, în care Cumpănașu îi făcea declarații de dragoste.

Până la proba contrarie, mărturiile fetei implicate în aceste înregistrări, spun că ar fi fost totul o farsă adresată celor care îl denigrează pe Cumpănașu. A fost deschisă o anchetă, în primă fază, dar lucrurile nu au avut o finalitate. Recent, Poliția Capitalei anunța că s-a autosesizat în acest caz, demarând noi anchete pe această temă. Rămâne să urmărim cazul și să vedem care vor fi, în cele din urmă, concluzille legale.

The post Cumpănașu, dezvăluiri 18+ pe TikTok. Ce le-a spus elevilor minori că făcea cu profesoarele în baia școlii appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă