Cum vrea să slăbească Andreea Marin după sărbători. Dieta secretă, știută de puțini români

1 lună in urmă 1

Andreea Marin are un plan bine pus la punct despre cum vrea să-și modifice silueta care a suportat mici schimbări după sărbători. Cum vrea să slăbească celebra prezentatoare de televiziune? Dieta ar putea să-i ajute pe toți cei care își doresc o astfel de schimbare.

Andreea Marin, pusă pe schimbări de la început de an. Cu ce dietă vrea să slăbească?

Andreea Marin începe lupta cu kilogramele în plus. Aceasta le-a împărtășit fanilor săi care este dieta pe care o ține pentru o perioadă, dar și cu ce înlocuiește pâinea, dușmanul tuturor în cazul unor momente pline de resctricții din punct de vedere alimentar.

Prezentatoarea de televiziune a dezvăluit că pe lângă schimbările din meniu, face mișcare zilnic. Vedeta continuă să-i țină la curent pe cei care o urmăresc pe rețelele de socializare cu metodele pe care le practică pentru a ajunge din nou la formele dorite. Conform detaliilor oferite de brunetă, corpul său a reacționat după 3 zile la schimbările aferente, acum aflându-se la finele primei săptămâni de când a decis să apeleze un nutriționist.

Rețetă pentru pâinea specială

Ceea ce a subliniat a fost că deocamdată nu simte lipsa mâncărurilor și obiceiurile vechi, dându-le tuturor rețeta pentru pâinica pe care o consumă în această perioadă: „Nu sufăr deloc de poftă, ma ajută mult pâinea specială care se gătește în 5 minute, practic nu simt ca am o restricție astfel. Prepari si bagi compoziția la microunde, nici măcar la cuptorul tradițional. O bunătate! Iar mișcarea ajută considerabil, chiar dacă nu fac decât jumătate de oră, nu e un mare efort. Beau și ceaiul cu care m-am obișnuit, cât pot de mult, e bine că e gustos.”

Care este dieta și ce restricții are vedeta?

„Cinci mese pe zi, fără prăjeli, sosuri, fast food – mă feresc de el ca de ciumă – ultima masă la 7 seara. Carbohidraţi, pâine, orez, paste făinoase doar până la ora 14:00. Fructe şi legume proaspete în fiecare zi, dar la distanţă de mese. Atenție, fructe şi legume fără hormoni, fără toxine! Încercaţi să alegeţi ceea ce vine de a ţară şi nu e tratat chimic. Doi litri de apă pe zi. Paharul cu apă pe birou a înlocuit covrigeii şi alunele. Sare cât mai puţină, zahăr deloc, e bună şi mierea, nu prea des…Gimnastica de dimineaţă, 6 zile pe săptămână. Eu m-am convins că nu se moare din asta. Recunosc, m-am zvârcolit destul înainte să încep. Cel mai greu mi-a fost să mă trezesc cu o oră mai devreme. Dar am uitat ce a fost mai dificil, pentru că acum pur și simplu nu înţeleg viaţa fără mişcare, fără sport”
Andreea Marin (Sursa: facebook.com)

The post Cum vrea să slăbească Andreea Marin după sărbători. Dieta secretă, știută de puțini români appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă