Cum vrea Mircea Lucescu să o ajute pe Dinamo să se salveze de la retrogradare + marea dorință a antrenorului

3 săptămâni in urmă 25

  • La Liga: Sevilla - FC Barcelona, marți, 22:00, Digi Sport 1

  • Cupa Ligii Angliei: Arsenal - Sunderland, marți, 21:45, Digi Sport 2

Mircea Lucescu, fostul jucător și antrenor la Dinamo, în prezent tehnician la Dinamo Kiev, în Ucraina, a fost prezent la meciul cu Farul și a vorbit, la final, despre situația echipei din ”Ștefan cel Mare”.

VIDEO cu rezumatul meciului Farul - Dinamo 2-0:

Cum vrea Mircea Lucescu să o ajute pe Dinamo să se salveze de la retrogradare

Experimentatul tehnician a anunțat că dorește să-i ofere o mână de ajutor lui Dinamo în perioada de mercato și, în acest sens, va încerca să convingă conducerea lui Dinamo Kiev să împrumute mai mulți jucători tineri, de perspectivă, la gruparea din ”Ștefan cel Mare”.

Dacă s-ar putea, aş încerca să conving conducerea să lase câţiva dintre jucătorii mai tineri, cu perspectivă de a ajunge la echipa naţională, să poată juca într-un campionat străin. Dar nu depinde de mine şi nu eu pot să iau decizii”, a declarat Mircea Lucescu.

Mircea Lucescu a transmis că Dinamo poate spera în continuare la un ”viitor roz”, însă asta depinde de construcția noului stadion, care este marea dorință a antrenorului.

Se fac eforturi mari să o salveze şi ar fi foarte bine, pentru că nu s-ar întârzia revenirea în prim plan a unui brand şi a unei echipe cu un trecut extraordinar. Îmi doresc foarte tare să înceapă construcţia acelui stadion şi atunci văd viitorul lui Dinamo în roz”, a transmis Mircea Lucescu.

Dinamo, trei victorii în 21 de etape. Urmează plecări în masă

Dinamo are doar trei victorii în cele 21 de etape deja disputate, cu FC Voluntari, Academica Clinceni, în prima și a treia rundă, și cu Chindia, în etapa a 19-a.

În perioada de mercato din iarnă, va există o adevărată reconstrucție a lotului, Mircea Rednic anunțând după meciul cu Farul că vor pleca nu mai puțin de 14 jucători.

Etichete: mircea lucescu , dinamo kiev , farul - dinamo

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Noua Aplicaţie Digi Sport poate fi descărcată din

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă