”Cum veți reacționa dacă Gigi Becali va mai critica jucătorii?” Răspunsul ferm al lui Edi Iordănescu

2 luni in urmă 19

  • Liga 2: Metaloglobus - Hermannstadt, joi, 18:00, Digi Sport 1

  • Liga 1: Farul - Dinamo, vineri, 21:30, Digi Sport 1

Tehnicianul, care nu era convins că va semna atunci când a plecat la negocieri cu Gigi Becali, a specificat cum va reacționa dacă finanțatorul va critica iar jucătorii.

”Orice antrenor își dorește să aibă jucătorii la capacitate maximă, implicând și latura mentală. Nu-mi e confortabil să am jucători mitraliați, nu doar de patron, ci de oricine. Au onoare, personalitate și asta înseamnă pentru mine și staff-ul meu o muncă majoră, să-i redresăm.

Rezultatul este responsabilitatea mea. Ei răspund în fața mea. Eu sunt cel care îi voi analiza și le voi da indicațile necesare. Mi-ar plăcea ca ei să poată să fie cât mai liniștiți și toată presiunea să o creez doar eu. Dacă vor mai greși in viitor, este foarte posibil, veți vedea la momentul respectiv poziția mea”, a spus Iordănescu jr.

Edi Iordănescu: ”Hai să lăsăm timpul să vorbească!”

Edi Iordănescu, care a dezvăluit și noul rol al lui MM Stoica, susține că autoritatea asupra echipei este 100% de partea sa.

Tenisul de mare clasă este în Digi Online! La turneul WTA Cincinatti! România este reprezentată de jucătoarele Simona Halep și Sorana Cîrstea!

”Autoritatea, asa cum am convenit, în latura tehnică, este total a mea. Asta însemnă primii 11, primii 20, schimbări, tot ce înseamnă metodica de lucru, îmi aparține total, în exclusivitate.

Staff-ul meu va fi angrenat. Hai să lăsăm timpul să vorbească și să vedem în ce fel voi reuși să susțin aceste angajamente”, a mai spus Iordănescu jr.

Etichete: mm stoica , edi iordanescu , gigi becali
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă