Cum vede Stoican semifinala de Cupă cu Craiova și răspunsul pentru Cârțu: ”Sper să îl sun și să îi zic asta”

1 lună in urmă 2

UCL: Real Madrid - Atalanta, marți, 22:00, Digi Sport 1

UCL: Manchester City - Borussia Monchengladbach, marți, 22:00, Digi Sport 2

Stoican îi răspunde lui Sorin Cârțu, care a spus că echipa lui Marinos Ouzounidis ”nu are voie să nu se califice” în finală.

Flavius Stoican: ”Se poate! Am demonstrat asta”

„Am văzut și declarația lui nea Sorin, că se bucură că a picat cu Viitorul. Sper să fie un meci spectaculos și să îl sun pe nea Sorin, să îi zic să nu se mai bucure înainte de a sări gardul. Asta îmi doresc! Rămâne de văzut. Am o echipă tânără, cu jucători care au potențial. Se poate! Am demonstrat asta, avem un parcurs bun în Liga 2. Să nu ne mulțumim cu atât, pentru că se poate. Orice e posibil.

Sunt omul care le transmit jucătorilor că, indiferent de meci, chiar dacă e amical, trebuie să îl câștigăm. Am început în competiția de Cupa României. Nu au fost meciuri în care să odihnesc jucătorii. Când tragem linie, vedem dacă am făcut lucrurile corect”, a spus Stoican, la Digi Sport Special.

Rezultatele tragerii la sorți pentru semifinalele Cupei României:

Astra Giurgiu - DinamoUniversitatea Craiova - Viitorul Pandurii Tg. Jiu (Liga 2)

Meciurile tur din semifinalele Cupei României vor avea loc în perioada 13-15 aprilie, iar jocurile retur se vor disputa în intervalul 11-13 mai. În acest sezon se dispută ediția cu numărul 83 a Cupei României.

Etichete: universitatea craiova , viitorul - pandurii , flavius stoican
Citeşte Articolul Întreg pe Sursă