Cum vede Mirel Rădoi lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial de fotbal. Cu cine se bate România

1 lună in urmă 22

Selecţionerul Mirel Rădoi a declarat, sâmbătă, că deşi Liechtenstein pare victimă sigură, totuşi meciul din preliminariile CM-2022 va fi unul extrem de dificil.

""Dacă ne luăm după câteva rezultate reuşite de ei, meciuri pierdute doar cu 0-1 sau 0-2, cred că ne poate aştepta un joc dificil. Va trebui să fim atenţi. Să sperăm că nu vom avea emoţii. Nu simt presiune pe mine. Vom vedea după această partidă ce va fi. Nu mă gândesc deloc la partida cu Macedonia de Nord, ci doar la meciul de duminică. Pentru multă lume pare o partidă uşoară.

Liechtenstein pare o victimă sigură, să sperăm că aşa va fi. Nu vreau să vorbesc despre următoarea partidă sau despre câte puncte vom face. Am văzut că se pot pierde puncte aproape la fiecare etapă. Liechtenstein are unele zone libere unde putem iniţia atacul. Acolo trebuie să aducem jucători care să paseze mingea repede.

Lupta pentru locul doi este echilibrată, se dă între România, Macedonia, Armenia, Islanda... Deşi eu cred că Islanda după ce a pierdut cu noi a ieşit din calcule pentru locul doi", a declarat Rădoi, într-o conferinţă de presă.

El a vorbit şi despre schimbarea de generaţii de la naţională. "Nu a fost un obiectiv clar să renunţăm la jucătorii cu experienţă şi să aducem cât mai mulţi jucători tineri. Oricum, o schimbare de generaţii trebuia făcută cu mine sau cu altcineva. Dar la fel, pe noi nu ne interesează vârsta, echipa, numele.

Dacă sunt jucători peste 30 de ani şi au evoluţii bune, vor fi prezenţi. Asta depinde doar de evoluţia lor la club şi de ceea ce vor face când vor fi selecţionaţi. Nu se pune ca noi să fi zis că jucătorii care au peste o anumită vârstă, să nu vină la echipa naţională”, a spus Mirel Rădoi.

Naţionala României întâlneşte Liechtenstein, duminică, de la ora 21.45, pe Arena Naţională, în grupa J de calificare la Cupa Mondială din 2022.

Citeste si:

Ce spune selecționerul Mirel Rădoi, selecționerul României, despre crucialul meci cu Islanda

Stanciu se teme de meciul de Liechtenstein. "Trebuie să fim concentrați"

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă