Cum trece Bianca Drăgușanu peste despărțirea de Gabi Bădălău. Vedeta a povestit tot

3 săptămâni in urmă 1

„Sunt împlinită din toate punctele de vedere. Viața mea merge în direcția aia în care trebuia să meargă de mai mult timp”, spunea Bianca Drăgușanu în ianuarie, după ce s-a întors din vacanța din Maldive pe care a petrecut-o alături de Gabi Bădălău. „Da, mă mărit pentru a treia oară”, a continuat blondina, punând paie pe foc. Nu a dat niciodată un nume, dar cert e că alesul nu e Gabi Bădălău, după cum speculam cu toții, căci Bianca, schimbătoare, a renunțat la relație. Acum, diva își va continua intransigentă drumul în căutarea fericirii.

Bianca Drăgușanu s-a pus pe picioare după despărțirea de Gabi Bădălău. „Te pup, PA, PA!”

„Nu vreau să mai vorbesc despre ce a fost, haideți să vorbim despre ce va fi, iar energia mea bună nu se va strica niciodată. Așadar, vă pot spune despre mine și despre prezentul meu, că sunt o femeie independentă, asumată, liberă, fericită și foarte bucuroasă cu tot ce i se întâmplă. Mi-ar plăcea să cred despre mine că am învățat din greșeli și din experiența pe care am acumulat-o vreau să vă dau câteva sfaturi utile. Nu treceți cu vederea atât de ușor peste infidelitate și peste agresivitate și purtați-vă mai bine rece cu oamenii pentru că de la căldură se strică”, a spus Bianca Drăgușanu pe Instagram.

Declarația ei a fost făcută în timp de fotoreporterii unei publicații îl surprindeau pe Gabi Bădălău în compania altor femei. El și-a petrecut noaptea într-un club, alături de mai multe reprezentante ale sexului frumos. Mai mult, la finele timpuriu al nopții, date fiind condițiile epidemiologice, bărbatul le-a luat pe acestea și le-a dus la el în apartament. Deși pare evident că motivul separării ar putea fi infidelitatea lui, un verdict nu poate fi dat, căci diva a mai închis ochii peste acest tip de evenimente și în alte relații, cum ar fi penultima, cea cu Alex Bodi.

„Acum am energie de consumat”

În acest răstimp, până să se decidă dacă-l va primi înapoi ori îi va spune irevocabil ”adio”, Bianca pare că trăiește fără resentimente. Pe contul său de socializare s-a putut observa că și-a reluat activitățile de zi cu zi cu mare avânt. A mers al atelierul său de haine, a petrecut timp cu prietenele și nu a uitat de sport.

Aflată în mașină, în drum spre sala de gimnastică, vedeta le-a povestit fanilor că are foarte multă energie de consumat. „Mă îndrept spre sala, orașul e foarte algomerat, am energie de cosumat”, a spus ea. Mesajul către admiratori s-a transformat rapid într-unul indirect pentru proaspătul fost partener. În automobilul ei cânta o melodie cunoscută al cărui refren se pliază perfect pe starea expusă de ea: „Te pup, pa, pa!”

The post Cum trece Bianca Drăgușanu peste despărțirea de Gabi Bădălău. Vedeta a povestit tot appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă