„Cum ți se pare actuala generație de la națională?” Răspunsul sincer al unui fost internațional: „Nu fiți triști!”

2 luni in urmă 2

Articol de - Publicat luni, 29 martie 2021, 17:00

Alexandru Bourceanu (35 de ani), fost mijlocaș la echipa națională, e optimist că actuala generație a „tricolorilor” va reuși, în sfârșit, o calificare la un Campionat Mondial.

România are trei puncte după primele două meciuri din preliminariile pentru turneul final din Qatar, iar oamenii de fotbal speră că a venit momentul să „spargem” seria nefastă și să revenim în competiția care ne-a fost interzisă în ultimele două decenii. 

Invitat zilele trecute în studioul GSP Live, unde a analizat confruntarea România - Macedonia de Nord 3-2, Alex Bourceanu, triplu campion cu FCSB, a caracterizat versiunea actuală a echipei naționale, oferind un verdict optimist. 

Alexandru Bourceanu: „E o generație care are potențial”

„Mi se pare o generație bună, care încă nu a ajuns la maturitate. Au un potențial mult mai bun. E o generație care are potențial. Stanciu are 27 de ani, mai are cinci, șase ani în care va fi în echipa națională. 

Apoi, sunt ceilalți de 22, 23, 24 de ani, care au un potențial foarte bun. Și la tineret mai sunt jucători care pot face pasul, nu și-au atins potențialul. Mai e loc destul pentru creștere”, a declarat Alex Bourceanu, la GSP Live.

Dezbaterea zilei, 29 martie 2021 » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?

DEZBATEREA ZILEI

Dezbaterea zilei, 29 martie 2021 » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?

Au trecut 22 de ani de când nu ne-am calificat la un Campionat Mondial, dar nu fiți triști! Ne-am calificat în '30, '34, '38, '70, '90, '94, '98. Poate a venit un alt moment ca o generație să se califice la un Mondial. 

Trebuie să fim realiști. Nu suntem una dintre echipele mari ale lumii. Suntem latini, ne dorim foarte mult, iubim sportul, suntem vulcanici, dar nu suntem cei mai buni. Trebuie să facem ceva să fim și noi acolo - Alexandru Bourceanu, fost internațional

26 de selecțiia strâns Alex Bourceanu la echipa națională, în perioada 2009-2014

FOTO Imagini spectaculoase din meciul România - Germania 0-1

Clasament Grupa J

Citește și alte știri despre naționala României: 

Dezbaterea zilei, 29 martie 2021 » Ne putem califica la Campionatul Mondial cu stilul lui Rădoi?

VIDEO Rădoi, înainte de meciul cu Armenia: „Nu ne plac astfel de echipe”

EXCLUSIV Ce semnifică gestul lui Valentin Mihăilă după primul său gol la „națională”: „Îl face cu prietena lui”

Playtech: BOMBĂ! Soțul Corneliei Catanga continuă scandalul cu Gigi Becali. L-a umilit public, fără milă: „Îți place să arunci cu bani doar...”


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă