Cum și-au împărțit Iohannis, Cîțu și Flutur ministerele PNL

5 zile in urmă 7

Luni, 22 Noiembrie 2021, ora 13:31

0 citiri

Cum și-au împărțit Iohannis, Cîțu și Flutur ministerele PNL

Împărțirea ministerelor PNL a provocat reacții vehemente în partid, Klaus Iohannis, Florin Cîțu și Gheorghe Flutur fiind acuzați că și-au instalat apropiații în guvern, susțin surse liberale pentru ziare.com.

Președintele Klaus Iohannis i-a impus pe Cătălin Predoiu (Justiție), Lucian Bode (Interne), Bogdan Aurescu (Externe) și Sorin Cîmpeanu (Educație). Practic, jumătate din ministerele PNL au fost acontate de Iohannis.

Liderul PNL Florin Cîțu l-a instalat pe omul său de încredere, Dan Vîlceanu, la Ministerul Fondurilor Europene. Florin Roman, un alt apropiat al premierului interimar Cîțu, a primit Digitalizarea, deși Raluca Turcan spera la acest portofoliu.

Baronul PNL de Suceava Gheorghe Flutur l-a impus în Guvern pe anonimul Daniel Cadariu la IMM și Turism, iar Virgil Popescu, ministrul Energiei, este apropiat atât de Iohannis, cât și de Cîțu.

Citeste si:

 ”Nici Dragnea nu a ajuns la 73% grad de respingere”

Fostul preşedinte liberal Ludovic Orban a declarat că PNL, actualul lider al formaţiunii, Florin Cîţu, dar şi preşedintele Klaus Iohannis au cote mici de încredere în sondaje, iar...

 ”Îşi merită soarta, am spus de la început că va fi sacrificat”

Fostul preşedinte PNL Ludovic Orban a declarat duminică, 21 noiembrie, că Florin Cîţu îşi merită soarta, şi a arătat că i-a spus când a propus excluderea sa din partid că în curând...

Sursa: Ziare.com

Digi24.ro

DigiSport.ro

DigiSport.ro

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă