Cum și-a schimbat destinul Cristian Grețcu, de la „Divertis”. Cu ce se ocupă actorul acum, după ce a dispărut de pe micile ecrane

3 săptămâni in urmă 1


Pasiunea pentru vinuri l-a determinat să facă o interesantă schimbare de destin în momentul în care și-a dat seama că nu mai poate trăi din Divertis(ment) și a devenit somelier. Care ar fi fost destinul cunoscutului umorist Cristian Grețcu dacă nu ar fi fost „Divertis”? Actorul va dezvălui totul în cadrul emisiunii „Destine ca-n filme”, emisiune prezentată de Iuliana Marciuc.


Comicul care a făcut carieră în grupurile Divertis și Distractis, a devenit, din dragoste pentru vin, somelier, cu examene date în urma căruia a primt atestatul mult visat.„Destine ca-n filme" debutează pe 23 martie


La aniversarea a șapte ani, „Destine ca-n filme"
debutează marți, 23 martie, de la ora 21.00, cu un nou sezon desfășurat sub
genericul „Mâna care unește destine”.


„După 7 ani de Destine ca-n filme s-a creat o adevărata comunitate de eroi, care acum mai mult ca oricând se adună, sunt apropiați, se ajută. Mâna care unește destine sunt ei, eroii care se ajută între ei.


De exemplu, pictorița Bogdana Daradici, pe care am cunoscut-o în sezonul trecut, ne-a semnalat povestea unui om al străzii pe care ea îl sprijină. Povestea lui Taica Lazăr, un om implicat în acțiuni umanitare, ați auzit-o la Destine.


Acum el ajută o mămică de doar 16 ani, un copil cu un copil lovit de soartă și cu o boală cruntă, cancerul”, spune Iuliana Marciuc.


Citeşte Articolul Întreg pe Sursă