Cum și-a ratat cariera Cristian Daminuță: „A intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei”

1 lună in urmă 20

Cristian Daminuță debuta la 16 ani în Liga 1, iar în 2008 ajungea la Inter Milano și în 2010 la AC Milan. Dar, mijlocașul timișorean, acum în vârstă de 31 de ani, nu și-a atins potențialul. S-a remarcat mai mult prin escapade extrasportive și acum a recunoscut motivul: lipsa unui îndrumător și a unei mentalități puternice.

A bifat în carieră formații ca Inter, Modena, Dinamo, AC Milan, L’Aquila, FC Tiraspol, Poli Timișoara, Flacăra Făget, Viitorul, FC Zakho, Mianur Baia Mare, Ramat HaSharon, Olimpia Satu Mare sau Abano.

În vară, Daminuță era la ACS Poli Timișoara, echipă ce activa în Liga 3 și acum e în faliment.

Cristian Daminuță, declarația care spune totul! Cum și-a ratat cariera: „A intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei”

În 2010, când era la Dinamo, Daminuță nu s-a impus. Susține că Giovanni Becali a făcut totul pentru a nu-l vedea în echipă fiindcă nu avea contract de reprezentare cu el.

Cristi Daminuță crede că din cauza personalității sale nu și-a găsit acum niciun angajament măcar în Liga 2.

„Mi-am pierdut inocența când am trecut la seniori în momentul în care am ajuns la Inter. Atunci a intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei, exact gândirea de doi lei care a ruinat multe talente de jucători români.

În orice altă nație mă nășteam, dacă reușeam să ajung la Inter în proporție de 80 la sută confirmam… Bineînțeles e vorba și de noroc, dar sunt de părere că norocul ți-l faci și singur.

M-am trezit la 18 ani în vestiar cu Ibrahimovic. Nu realizam acest lucru. Eram pasionat de Bamboo și de șmecherii ieftine. Atunci, dacă aveam puterea mentală să muncesc de trei ori mai mult în loc să mai bifez cîte-o «mujer latina» de prin reviste…

Dar răbdarea e o virtute. La mine, din păcate, s-a derulat totul pe repede înainte și am uitat că de fapt eu sunt la început de drum” a spus Daminuță, conform GSP.

The post Cum și-a ratat cariera Cristian Daminuță: „A intervenit mentalitatea de român infect. Bani, mașini, femei” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă