Cum și-a pierdut mama Flore Salalidis. Fosta blondă a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri dureroase

1 săptămână in urmă 17

Flore Salalidis trece prin momente extrem de dificile, după ce mama ei a murit și a fost înmormântată pe 15 noiembrie.

Prin ce trece fosta iubită a lui Irinel Columbeanu

Vedeta se confruntă cu clipe de coșmar. Fosta ispită de la Insula Iubirii a vorbit despre faptul că mama ei a decedat.

Blondina este sfâșiată de pierderea mamei sale. Femeia fusese operată în urmă cu patru ani, după ce medicii i-au descoperit o tumoră pe vezica urinară. Intervenția a durat mai multe ore, dar mama vedetei nu avea, în prezent, probleme de sănătate.

Flore Salalidis spune că este curios cum mama ei a murit la câteva zile după vaccin. În plus, susține fosta ispită, mamei sale nu i-a fost făcută o autopsie.

”Mama nu a avut nimic. Era perfect sănătoasă, am râs, am glumit, ne-am făcut planuri de sărbători. A murit în somn. A făcut infarct. Ea a cerut ajutor surorii, dar se pare că nu și-a dat seama cât este de grav. Problema mea este cum s-a ajuns să moară la câteva zile după vaccin. Mamei mele nu i-am făcut autopsie”, a declarat Flores Salalidis la Antena Stars.

Se pare că femeia a murit în somn și nu avea probleme de sănătate. Ea făcuse vaccinul în urmă cu câteva zile, iar din acest motiv, fiica ei crede că a survenit decesul, lucru pentru care cere o autopsie.

Flore Salalidis a devenit cunoscută în showbizul românesc după ce a avut o relație cu Irinel Columbeanu.

Cine este Flore Salalidis

De altfel, ea a participat și la show-ul Insula Iubirii, acolo unde a fost ispită și a încercat să îi atragă pe bărbații veniți pe insulă să își testeze relația.

Flore Salalidis a cucerit, la vremea respectivă, mai mulți bărbați care veniseră la emisiune cu partenerele lor. Tânăra a devenit extrem de cunoscută la vremea aceea.

Ea a fost implicată și într-un scandal, în urmă cu mai mulți ani. Acum doi ani, polițiștii au ajuns acasă la vedetă, iar ea le-a deschis ușa complet dezbrăcată.

Femeia încălcase ordinea și liniștea publică, iar după ce s-a dus să se îmbrace, polițiștii au filmat imaginile și le-au dat publicității.

”Dacă eram într-o țară în care democrația este reală, în care justiția funcționează normal, câștigam fluierând acest proces. Nu mi-au respectat intimitatea, celebrul GDPR, m-au umilit public, nu ar fi avut nicio șansă…”, a spus la vremea aceea vedeta.

The post Cum și-a pierdut mama Flore Salalidis. Fosta blondă a lui Irinel Columbeanu, dezvăluiri dureroase appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă