Cum și-a anunțat Nicole Cherry familia că e însărcinată. Reacția mamei sale

1 lună in urmă 23

Nicole Cherry este însărcinată la doar 22 de ani, iar vestea a luat prin surprindere pe toată lumea. Artista și-a dorit să fie o mamă tânără, astfel că visul ei s-a împlinit. Viitoarea mămică a povestit cum și-a anunțat familia, dar și iubitul, Florin, despre sarcină.

De când a aflat că este însărcinată, Nicole Cherry radiază de fericire. Tânăra artistă va avea o fetiță pe care o va chema Anastasia. Și-a dorit mult un copil, astfel că dorința ei a devenit realitate. Într-un interviu exclusiv pentru VIVA!, Nicole Cherry a povestit cum și-a anunțat mama, dar și iubitul că este însărcinată.

”Am pus testul într-o cutiuță de bijuterii și i-am spus că a primit un colet de la un brand. Când a văzut, a rămas mască. Chiar dacă ne așteptam, nu știu, tot e surpriza aia foarte, foarte mare și ne-am bucurat enorm. După aceea, am început să sunăm pe toată lumea, familia, să-i anunțăm”, a declarat artista pentru sursa mai sus menționată.

Se pare că prima persoană care a aflat că artista urmează să fie mamă nu este iubitul ei Florin, ci mama ei, apoi sora. Mama vedetei s-a bucurat enorm și i-a spus să-i trimită testul surorii sale, Carla. ”A fost mega amuzant, pentru că cea de-a doua liniuță era extrem de ștearsă. I-am dat doar o poză mamei, fiindcă nu înțelegeam. Zic: „Testul ăsta face mișto de mine?. După aceea, mama mi-a zis să-i trimit surorii mele, și sora mea a avut reacția: „OMG, OMG, OMG!!! încontinuu”, a povestit viitoarea mămică.

Nicole Cherry și Florin așteaptă cu mare nerăbdare să-și strângă fetița în brațe, termenul pentru naștere fiind în luna decembrie. Vedeta ar putea naște chiar de ziua sa de naștere, fiind născută pe 5 decembrie.

nicole-cherry-insarcinataIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Cum se înțelege Nicole Cherry cu mama ei

Mama artistei este o persoană discretă și preferă să stea departe de camerele de filmat. Dacă pe tatăl său l-am văzut mai des la televizor, pentru că își însoțește fiica peste tot, mama lui Nicole Cherry preferă să o susțină din spate.

Prima persoană pe care artista a anunțat-o că e însărcinată este mama sa. Cele două au o relație foarte bună și au grijă una de cealaltă.

”O relație foarte bună, ca întotdeauna. Mama este sensibilă, protectoare, dar nu agasantă. Îmi zice mereu să am grijă de mine, să mănânc, să nu mă stresez, să beau apă, să mă odihnesc, să nu mă enervez. (râde) Dar în limite
normale; mă sună, îmi scrie. Cum face orice mamă, în orice circumstanță”, a mai declarat Nicole Cherry.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă