Cum se simte Regina Elisabeta după ce a fost în spital. Unde se află acum

1 lună in urmă 16

Azi, 26 octombrie 2021, Regina Elisabeta a II-a și-a reluat îndatoririle, după ce a fost spitalizată pentru o noapte, săptămâna care a trecut. La vârsta de 95 de ani, ea Regina a petrecut noaptea în spital ca să efecueze anumite teste, iar după câteva zile de odihnă a revenit la activitățile publice.

Cum se simte Regina Elisabeta după ce a fost în spital

Regina Marii Britanii a revenit cu zâmbetul pe buze în fața poporului britanic, după ce a fost spitalizată. Ea a purtat o rochie galben deschis într-o audiență virtuală de marți dimineața. Suverana a comunicat cu diplomații de la Palatul Buckingham ca să oficieze ceremonia în cadrul unui videocall, așa cum se face încă de la începutul pandemiei.

De menționat este că miercurea trecută, Regina a acceptat sfatul medicilor de a rămâne acasă și a anula vizita de două zile programată în Irlanda de Nord. Joi, reprezentanții palatului au spus că suverana a petrecut noaptea la spital pentru ”investigații preliminare”. Apoi, s-a menționat că Majestatea Sa se află într-o stare bună de spirit după noaptea petrecută în spital și că a revenit la biroul său chiar de joi după-amiaza.

Reîntoarcerea sa la îndatoririle regale în mod virtual este un semnal că va putea să participe fizic la conferința e teme climatice, programată pe 1 noiembrie, de la Glasgow. Într-un scurt anunț, Palatul Buckingham spunea că regina a găzduit două audiențe marți.

Săptămâna trecută, Regina Elisabeta a II-a a fost gazda unor evenimente la care au participat lideri de afaceri mondiali precum Bill Gates și oficialul pentru climat al SUA, John Kerry.

Accesoriul inedit pe care îl poartă mereu Regina Elisabeta

Regina Elisabeta este o prezență mereu elegantă. Ea are și o bijuterie inedită, pe care o poartă mereu și este unicată. Este chiar inelul de logodnă pe care i l-a dăruit prințul Philip. Bijuteria are o legătură specială cu familia ducelui de Edinburgh, iar diamantele au aparținut mamei lui.

Mama prințului Philip ar fi primit o tiară cadou de nuntă de la mătușa ei, țarina Alexandra a Rusiei, și de la țarul Nicolae al II-lea, iar în cele din urmă, bijuteriile Romanov au făcut parte din inelul de logodnă al Reginei. Inelul are o piatră strălucitoare, fiind estimată la 3 carate și flancată de diamante mai mici.

Design-ul bijuteriei este discret, iar inelul a fost făcut la Londra, dar diamantele au o semnificație aparte și aduc un omagiu descendenței familiei lui Philip. Monarhul încă mai poartă atât inelul de logodnă, la fel și verigheta. De precizat este că inelul are o valoare specială pentru Regină, dar spune că piesa în sine valorează aproximativ 150.000 de lire sterline.

The post Cum se simte Regina Elisabeta după ce a fost în spital. Unde se află acum appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă