Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a ajuns de urgență la spital. Informații de ultimă oră

2 săptămâni in urmă 10

Camelia Mitoșeru a trecut prin clipe de groază. Actrița a fost dusă de urgență la Spitalul Floreasca după ce a suferit un atac cerebral, fiind găsită chiar de fiul său în propria casă, incapabilă de a scoate vreun cuvânt. S-au aflat noi informații despre starea ei de sănătate.

Ce se întâmplă cu mama lui Mihai Motoșeru. Camelia Mitoșeru a ajuns de urgență la spital

Mihai Mitoșeru a încercat să discute cu aceasta prin telefon, însă ea nu a răspuns, moment în care fiul său a început să se îngrijoreze. Starul a mers la mama lui acasă pentru a verifica dacă se simte bine, însă a trăit un șoc când a găsit-o într-o cameră, incapabilă să vorbească.

Actorul a reacționat imediat și a dus-o pe aceasta la Spitalul Floreasca, pentru a beneficia de ajutor din partea medicilor. Aceasta a fost preluată în cel mai scurt timp, primind tratament pentru atacul cerebral suferit. Mihai Mitoșeru a trecut prin clipe dureroase, rugându-se ca mama lui să își revină.

„Am mers peste ea și am găsit-o în cameră. Stătea în fund, dar nu putea vorbi deloc. Am dus-o, de urgență, la Spital, la Floreasca, medicii au preluat-o imediat. Acum este pe tratament pentru AVC, medicii știu mai bine diagnosticul.

Nu am putut vorbi cu ea. Am înțeles de la doamna doctor neurolog care se ocupă de ea, Alina Poalelungi, că poate vorbi acum, nu foarte bine, dar e totuși un pas înainte.

Acum, ce să zic? Stau și mă uit pe pereți, la tavan, mă rog la Dumnezeu să fie mama bine, să își revină!”, declara Mihai Mitoșeru pentru Fanatik.

Când o să fie externată Camelia Mitoșeru

Apropiații Cameliei Mitoșeru au fost extrem de îngrijorați după ce aceasta a ajuns de urgență la o unitate sanitară. Mai mult, din cauza restricțiilor impuse de autorități pe fondul pandemiei de coronavirus, actrița nu a putut să fie vizitată la spital de apropiați.

Mihai Mitoșeru a ținut legătura cu medicii care se ocupă de mama lui pentru a afla cât mai multe informații. Din fericire, se pare că actrița se simte bine, vorbește, ba chiar urmează să fie externată vineri din spital, semn că tratamentul a dat roade, potrivit surselor Spynews.ro.

Nu este prima oară când mama lui Mihai Mitoșeru se confruntă cu probleme de sănătate. În trecut, ea era diagnosticată cu o tumoare la nivelul creierului, fiind nevoită să se opereze de urgență. Aceasta a trecut cu bine peste episodul dificil din viața ei.

The post Cum se simte Camelia Mitoșeru după ce a ajuns de urgență la spital. Informații de ultimă oră appeared first on IMPACT.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă