Cum se răsfață Mihaela Buzărnescu după calificarea în semifinale la Winners Open 2021: „Acum putem merge să bem o limonadă!”

2 luni in urmă 18

Mihaela Buzărnescu (România, 170 WTA) jubilează după calificarea în semifinalele turneului WTA 250 de la Cluj! „Miki” a mărturisit că se simte excelent atât pe terenul de la Cluj, cât și în afara lui!

Mihaela Buzărnescu e de neoprit la Winners Open 2021: a învins-o minimum de seturi pe Kristyna Pliskova (Cehia, 123 WTA), într-un meci contând pentru calificarea în semifinale! Buzărnescu a dezvăluit care este secretul din spatele parcursului excelent de la Cluj.

„Miki” a fost împinsă de la spate spre victorie de spectatorii clujeni, vineri, dar românca a avut și un suporter de lux, în persoana lui Mihai Leu. Mai mult decât atât, sportiva se poate bucura din nou de tenis după ce autoritățile au relaxat măsurile de protecție împotriva Covid-19.

Mihaela Buzărnescu a dezvăluit secretul din spatele parcursului perfect de la Cluj! Cum se răsfață după calificarea în semifinale

Mihaela Buzărnescu e fericită că acum se poate relaxa în oraș, așa cum a făcut-o și seara trecută, dar în același timp va trebui să analizeze jocul următoarei adversare, Mayar Sherif (Egipt, 119 WTA): „Nu mă gândesc la trofeu încă, fiindcă mai sunt două meciuri de jucat, iar meciul de mâine e cel mai important. În funcție de rezultatul de maine voi vedea dacă joc duminică sau nu. Bineînțeles că ar fi incredibil să câștig un trofeu în România și la prima ediție din Cluj, mai ales că îmi place foarte mult acest oraș.

Nu îmi displace ideea de a locui aici, pentru că oamenii sunt foarte frumoși, foarte calzi, open. Mâncarea e foarte bună și zona foarte frumoasă. Dar momentan sunt la București și vom vedea ce îmi va rezerva viitorul. Totul e foarte bine organizat, mai ales că nu mai există bulă și putem merge și noi în centru să ne plimbăm, să bem o limonadă. Adică să ne mai relaxăm puțin pentru că nu este deloc ușor. Când suntem într-o competiție sportivă totul trebuie făcut foarte strict”, a declarat singura reprezentantă a României rămasă în cursa pentru trofeul de la Cluj.

The post Cum se răsfață Mihaela Buzărnescu după calificarea în semifinale la Winners Open 2021: „Acum putem merge să bem o limonadă!” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă