Cum se pregătește Roxana Ciuhulescu pentru „Survivor România”. Și-a schimbat total stilul alimentar

2 săptămâni in urmă 23

Roxana Ciuhulescu, în vârstă de 43 de ani, este una dintre Faimoasele de la Survivr România, ce va începe pe 16 ianuarie, la Pro TV. Vedeta, mamă a doi copii, se pregătește intens pentru plecarea în Republica Rominicană.

„Mă pregătesc din toate punctele de vedere, fizic și mental.  Îmi pregătesc organismul, mi-am pregătit familia. În primul rând fizic, pentru că fac foarte mult sport, de exemplu, mă duc la al doilea antrenament de ziua de astăzi, fac diferite clase, diferite tipuri de mișcare, mă pregătesc în mod special pentru supraviețuire și sunt clase specifice.

Îmi pregătesc organismul în sensul că am făcut și fac în continuare niște perfuzii cu minerale și cu vitamine și cu antioxidanți.

2698729034641869850768553369630753042843641nIcon photoVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 Regimul meu alimentar: de trei săptămâni încoace mănânc slab caloric, dovadă că am și slăbit deja 2 kg. Mă pregătesc mental și m-am pus cam în toate ipostazele pe care cel puțin le-am urmărit și am văzut cam ce se întâmplă acolo”, a declarat Roxana Ciuhulescu pentru Click.

„I-am pregătit pe cei mici, și pe cei mari. Ana, fetița mea, a fost prima care a vrut să plec la Survivor. Cu Cezar, cel mic, deja am lucrat și psihologic, m-a consiliat o psiholoagă cum să îl abordez și cum să îl învăț să se adapteze cu această idee”, a mai spus Roxana.  

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă