Cum se pot realiza terase mai potrivite pentru sezonul rece? Terase de iarnă cu Sun Leader

1 săptămână in urmă 13

Un colț de rai chiar la tine acasă – terasa ta pe care o poți folosi 12 luni pe an! 

Este demonstrat științific că sănătatea și starea de bine a omului sunt în strânsă legătură cu natura, cu soarele și lumina naturală.

Este relativ la îndemână atunci când temperatura e plăcută, dar ce faci când plouă sau e arșiță o lună întreagă? Să nu mai vorbim de iarnă și ger… Descoperă cum să se pot realiza terase mai potrivite pentru sezonul rece.

Răspunsul este simplu: terase pentru orice anotimp!

Da, este posibil să ai o terasă pentru orice anotimp! Alături de specialiștii în terase de la Sun Leader. Cu noile tehnologii pentru acoperirea și închiderea teraselor, poți sta liniștit și iarna pe terasă!

Sun Leader pune accent pe tehnologii de ultimă generație, pe materiale și calitate premium, pe elemente versatile și moderne. Te poți bucura de terasa ta tot anul, dacă alegi să o acoperi cu acoperiș retractabil și să o închizi cu sticlă glisantă.

Acoperișurile retractabile potrivite și pentru a sta iarna pe terasă sunt pergolele bioclimatice. Acestea sunt sisteme formate din lamele din aluminiu care se rotesc și se retrag, extrem de rezistente și cu funcții multiple. De de? 

  • îți permit să aerisești gradual terasa 
  • permit apei sau zăpezii topite să se scurgă în jgheaburi apoi în pământ fără a uda terasa 
  • pot susține până la 200 kg zăpadă pe metru pătrat
  • în plus, poți opta pentru a le umple cu spumă poliuretanică, ca să nu pierzi căldura din interior.

Faptul că poți să retractezi acoperișul, este un mare plus față de acoperișurile fixe. Dacă vrei să te bucuri de soare, tot ce trebuie să faci este să apeși butonul telecomenzii sau să îi dai comanda din aplicația mobilă. Vine ploaia? Apeși pe buton și gata, ești la adăpost.

Cum se pot realiza terase mai potrivite pentru sezonul rece? Terase de iarnă cu Sun Leader

Terase de iarnă cu Sun Leader

Pentru o temperatură constantă și pentru a te proteja de ploaie, vânt, caniculă sau furtună, optează pentru închideri din sticlă glisantă. Vei avea o terasă versatilă, adaptată pentru orice condiții!

Vrei să intri din casă direct pe terasă? Apeși pe buton și sticla se ridică, permițându-ți să intri. 

Vrei să ieși la piscină sau în curte? Apeși butonul telecomenzii sau folosești aplicația mobilă.

Nu ai putea avea tot acest confort și atâtea facilități cu pereți ficși din sticlă sau orice alt material. În plus, pereții din sticlă te transpun direct în mijlocul naturii ca să te bucuri în voie de ea!

Îți poți construi și pe structură proprie terase pentru orice anotimp! Poți să te așezi în mijlocul munților, pe malul mării sau oriunde ai un spațiu potrivit. 

Îți poți petrece toate momentele libere pe terasa ta: cu familia, cu prietenii, la zile de naștere sau chiar de sărbători! Vei avea și o atmosferă pe cinste dacă optezi pentru sisteme reglabile de lumini și sunete montate direct în pergola retractabilă!

Practice, elegante, moderne și foarte rezistente, Sun Leader te ajută să construiești terase pentru orice anotimp! La tine acasă, la munte, la mare. Partener de nădejde pentru proprietarii de hoteluri, cafenele, restaurante, săli de evenimente, Sun Leader are în portofoliu nume mari din HoReCa unde a contribuit la afaceri înfloritoare.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă