Cum se poate salva Viitorul de la retrogradare: „E nevoie ca Gică Hagi să revină pe bancă” + „Până termini munca, te trezești în liga a doua”

3 săptămâni in urmă 19

Basarab Panduru crede că Viitorul își poate reveni doar dacă Gică Hagi preia din nou postul de antrenor. Fostul – internațional, actual analist tv, i-a transmis un mesaj dur și lui Cătălin Anghel, cel care l-a înlocuit pe Mircea Rednic pe banca tehnică.

Viitorul a fost învinsă de Gaz Metan Mediaş, 0-2, în ultimul meci din etapa a 30-a a Ligii 1, ultima a sezonului regulat.

Echipa patronată de Gică Hagi, Viitorul, luptă pentru evitarea retrogradării. Iată programul complet al play-out-ului Ligii 1 și clasamentul.

Cum se poate salva Viitorul: „E nevoie ca Gică Hagi să revină pe bancă” + „Până termini munca, te trezești în liga a doua”

„Dezamăgire este Viitorul, chiar dacă anul trecut a jucat în play-out, dar anul acesta parcă e prea de tot. Nu mai inţelegi nimic, pentru că ai nişte jucători care nu te ajută cu nimic şi nici nu cred că te vor ajuta până la sfârşit. Eu am crezut că au nevoie de un succes ca să-şi reia şirul victoriilor. A venit acel succes cu Dinamo, dar nu au reuşit să-şi revină” a declarat Basarab Panduru la Telekom Sport.

„Eu cred că e nevoie ca Gică Hagi să revină pe bancă. Când auzi aşa ceva, că mai avem mult de muncă. Mai sunt nouă etape, cum adică mult de muncă? Te trezeşti în liga a doua cu mult de muncă, până termini munca asta multă. Tu mâine trebuie să câştigi meciul, nu multă muncă peste două luni” a mai spus Panduru. După meciul Viitorul – Gaz Metan, 0-2, Cătălin Anghel declara că „Avem mult de muncă pentru a reveni din toate punctele de vedere”.

Pe parcursul acestui campionat regulat este de apreciat în anumite momente jocul FCSB-ului, care a fost foarte bun. De apreciat e și Ilie Poenaru pentru că a reuşit cu o echipă la care nu te gândeai niciodată să ajungă în play-off – Basarab Panduru

The post Cum se poate salva Viitorul de la retrogradare: „E nevoie ca Gică Hagi să revină pe bancă” + „Până termini munca, te trezești în liga a doua” appeared first on Prosport.

Citeşte Articolul Întreg pe Sursă